Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Еми то тука май само пиано остана за слагане...поради което добавих такова.

На моменти има "полет на фантазията" и закачени клавиши, но мисля, че като цяло се вписвам в картинката. Дано ви допадне :)

Отговорено

Благодаря на всички за положителните коментари. fLiSk,това е записвано с Fender superchamp XD,Gibson Les Paul Studio faded,line out>comp,Гарланда го връзвам с Фендерчето и става страшен саунд,но напоследък се съобразявам със съседите и го карам по тихо..

Бицев,Клептън е голям просто ..,но и той издаде албум "От люлката" с кавъри на блусмените,от които се е учил ..(е знаеш го това,но си пиша във форума ,купон да става)

Отговорено (Редактирано)
Еми то тука май само пиано остана за слагане...поради което добавих такова.

На моменти има "полет на фантазията" и закачени клавиши, но мисля, че като цяло се вписвам в картинката. Дано ви допадне :)

Леле - я глей ти! Aquarelle, ти ме разби! С работи като Enjoy The Silence и Gig In The Sky оставяше съвсем друго впечатление, за лиричен, изтънчено-атмосферен музикант, пък тука си направо друг човек - в положителен смисъл. :)

Малко имам проблем с избора ти на бленда за клавира (сигурно проблемът е в мене), но свиренето е много гот - браво!

Да ви се не надява човек и на талантите, бе!

Редактирано от Бицев
Отговорено (Редактирано)

^^Не лъжа бре,това е през драйв канала -войс на 3,гейн на 3-4 и волюм на 3 някъде и лек дилей доколкото си спомням,с куул едит про е записвано - характерния звук е от гибсъна и освен с перце свиря с пръсти на места - специални благодарности на Албърт (телекастър) Колинс за похвата. :)

Редактирано от Hillbilly
Отговорено

Бицев - благодаря ти за хубавите думи :cheers:

Блендата на клавира наистина може би не е най-удачната, но това беше първото, което ми попадна...ако се бях заиграла с това, щеше да ми отиде вдъхновението на кино...а пък след това вече бях твърде уморена за каквото и да е и просто го експортнах, постнах и след това право в леглото :crying:

Отговорено
^^Не лъжа бре,това е през драйв канала -войс на 3,гейн на 3-4 и волюм на 3 някъде и лек дилей доколкото си спомням,с куул едит про е записвано - характерния звук е от гибсъна и освен с перце свиря с пръсти на места - специални благодарности на Албърт (телекастър) Колинс за похвата. :)

Знам че не лъжеш, т'ва беше по-скоро възклицателно похвалително :)

Отговорено

И аз на свой ред да благодаря на всички за мненията!

@stevie wonder - Стенли ми е идол. много бих искал да си прав

@fLiSk, човече, това не е състезание, тук сме за да се кефим :)

Отговорено

Само 'що го няма BlueZone наоколо, да ви събере заедно в един общ микс - тогава ще е баш-джем!

(То ще е повече от микс, бекинга трябва да се луп-не, може би и някои части от партиите също - но да се балансират различно при всеки цикъл, че да имат 'сола'... Играчка, но си заслужава)

Отговорено

Между другото точно съм решил тоя уикенд да пробвам нещо такова, да понавържа версиите, не че ми е на нивото, ама ако все пак нещо се получи, ще го пусна :)

Отговорено
От толкова мазнене ще потече лой от темата :) Ще се разберем бира срещу бира някой път.

Като не успяхме в Белгия, трябва да е в България... :slap: