Aquarelle Отговорено Юни 11, 2009 Отговорено Юни 11, 2009 Еми то тука май само пиано остана за слагане...поради което добавих такова. На моменти има "полет на фантазията" и закачени клавиши, но мисля, че като цяло се вписвам в картинката. Дано ви допадне Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 11, 2009 Отговорено Юни 11, 2009 Благодаря на всички за положителните коментари. fLiSk,това е записвано с Fender superchamp XD,Gibson Les Paul Studio faded,line out>comp,Гарланда го връзвам с Фендерчето и става страшен саунд,но напоследък се съобразявам със съседите и го карам по тихо.. Бицев,Клептън е голям просто ..,но и той издаде албум "От люлката" с кавъри на блусмените,от които се е учил ..(е знаеш го това,но си пиша във форума ,купон да става) Цитирай
fLiSk Отговорено Юни 11, 2009 Отговорено Юни 11, 2009 Бааах аз тоз суперчамп! Той верно шампион Акварел, много психеделично изпъление Цитирай
Бицев Отговорено Юни 11, 2009 Отговорено Юни 11, 2009 (Редактирано) Еми то тука май само пиано остана за слагане...поради което добавих такова. На моменти има "полет на фантазията" и закачени клавиши, но мисля, че като цяло се вписвам в картинката. Дано ви допадне Леле - я глей ти! Aquarelle, ти ме разби! С работи като Enjoy The Silence и Gig In The Sky оставяше съвсем друго впечатление, за лиричен, изтънчено-атмосферен музикант, пък тука си направо друг човек - в положителен смисъл. Малко имам проблем с избора ти на бленда за клавира (сигурно проблемът е в мене), но свиренето е много гот - браво! Да ви се не надява човек и на талантите, бе! Редактирано Юни 11, 2009 от Бицев Цитирай
Hillbilly Отговорено Юни 11, 2009 Отговорено Юни 11, 2009 (Редактирано) ^^Не лъжа бре,това е през драйв канала -войс на 3,гейн на 3-4 и волюм на 3 някъде и лек дилей доколкото си спомням,с куул едит про е записвано - характерния звук е от гибсъна и освен с перце свиря с пръсти на места - специални благодарности на Албърт (телекастър) Колинс за похвата. Редактирано Юни 11, 2009 от Hillbilly Цитирай
stevie wonder Отговорено Юни 12, 2009 Отговорено Юни 12, 2009 Джонибигуд, усещам влияния от дядо Стенли Кларк -браво много гот Цитирай
Aquarelle Отговорено Юни 12, 2009 Отговорено Юни 12, 2009 Бицев - благодаря ти за хубавите думи Блендата на клавира наистина може би не е най-удачната, но това беше първото, което ми попадна...ако се бях заиграла с това, щеше да ми отиде вдъхновението на кино...а пък след това вече бях твърде уморена за каквото и да е и просто го експортнах, постнах и след това право в леглото Цитирай
fLiSk Отговорено Юни 12, 2009 Отговорено Юни 12, 2009 ^^Не лъжа бре,това е през драйв канала -войс на 3,гейн на 3-4 и волюм на 3 някъде и лек дилей доколкото си спомням,с куул едит про е записвано - характерния звук е от гибсъна и освен с перце свиря с пръсти на места - специални благодарности на Албърт (телекастър) Колинс за похвата. Знам че не лъжеш, т'ва беше по-скоро възклицателно похвалително Цитирай
johniebgood Отговорено Юни 12, 2009 Отговорено Юни 12, 2009 И аз на свой ред да благодаря на всички за мненията! @stevie wonder - Стенли ми е идол. много бих искал да си прав @fLiSk, човече, това не е състезание, тук сме за да се кефим Цитирай
fLiSk Отговорено Юни 12, 2009 Отговорено Юни 12, 2009 Знам ама аз по- се кефя като слушам твоята версия Цитирай
johniebgood Отговорено Юни 12, 2009 Отговорено Юни 12, 2009 ^И твоята версия си има достойнства, малко ми оставаше да записвам върху нея... Цитирай
fLiSk Отговорено Юни 12, 2009 Отговорено Юни 12, 2009 От толкова мазнене ще потече лой от темата Ще се разберем бира срещу бира някой път. Цитирай
Бицев Отговорено Юни 12, 2009 Отговорено Юни 12, 2009 Само 'що го няма BlueZone наоколо, да ви събере заедно в един общ микс - тогава ще е баш-джем! (То ще е повече от микс, бекинга трябва да се луп-не, може би и някои части от партиите също - но да се балансират различно при всеки цикъл, че да имат 'сола'... Играчка, но си заслужава) Цитирай
fLiSk Отговорено Юни 12, 2009 Отговорено Юни 12, 2009 Между другото точно съм решил тоя уикенд да пробвам нещо такова, да понавържа версиите, не че ми е на нивото, ама ако все пак нещо се получи, ще го пусна Цитирай
johniebgood Отговорено Юни 12, 2009 Отговорено Юни 12, 2009 От толкова мазнене ще потече лой от темата Ще се разберем бира срещу бира някой път. Като не успяхме в Белгия, трябва да е в България... Цитирай
Recommended Posts