ven555 Публикувано Юни 1, 2009 Публикувано Юни 1, 2009 Някой може ли да ме ориентира,как лаптоп може да свири като синтезатор,софтуер ли ми трябва или звукова карта,защото сега с вградената карта свири мидитата много грозно,трябва ми за работа в кръчма? Цитирай
fusion Отговорено Юни 1, 2009 Отговорено Юни 1, 2009 (Редактирано) Не разбрах много добре какво точно питаш... Търсиш софтуерен синтезатор в реално време или на база готови midi файлове? Риал тайм синтове бол, ако търсиш нещо професионално - на Steinberg соник-а е добро решение. Безплатните (и съответно по-нискокачествени) решения са вече под път и над път... Ако ти трябва втория вариант - уъркстейшъни бол, само да имаш читави VST/нещо-друго плъгини. Аз използвам Reaper и CuBase. Като цяло обаче няма значение, защото повечето уъркстейшъни предлагат и опция за директен миди вход. Въпреки това си има специализирани софтуерни продукти само за риъл тайм семплиране. Относно самите VST плъгини, Омнисферата е класика сред класиките и има защо. Иначе мега-пакове също под път и над път и са добро решение на идеята за голям избор от най-разнообразни бленди. После е въпрос на малко повече време за преслушване и настройки. Успех! Едит: добре ще е да се научите да слагате подходящи заглавия на темите Редактирано Юни 1, 2009 от fusion Цитирай
Recommended Posts