sardaesox Публикувано Май 25, 2009 Публикувано Май 25, 2009 Тъй като проквичавах по разни теми ,и никой не ми обърна внимание,та реших да отворя тема само за това-как може дръм мапа на ездръмър да се зареди в адитив дръмс?Има разни програми,като MidiFileMapper,обаче аз нещо не мога да се справя-или бъркам принципа на нещата,или програмата не е за това-идеята ми е ,като заредя мидитата от ездръмър ,да ги просвиря с адитив дръмс,но да звучат точно-не на мястото на касата да звучи ,да речем-кравешката камбанка Цитирай
Fenix Отговорено Май 25, 2009 Отговорено Май 25, 2009 (Редактирано) Може, в една от темите стана дума и точно ти писа си мисля... Всяка програма си има дръм мап и просто зависи от DAWa ти горе долу. По принцип ЕЗ ползва GM-а на уиндоуса, а AD ползва различен. Съответно, ако си намериш drum map на Адиктив за съответния DAW който ползваш, дето да променя Drum mapa на AD от техния на GMto ще стане работата. Това за мен е доста по-просто отколкото да експортвам и да поправям всеки файл който използвам. За сонара, както казах и във въпросната тема, имам Дръм мап на АД, който ги прави да ползват ГМто. И точно преди това бях с EZ и всичките ми проекти бяха на Изи и като го импортнах тоя Drum map и всичко е точно и не трябва да пипам никакви миди файлове. На сайта на AD drums мисля че бяха и за други DAWове, може да имам и за кюбейс. Както писах и там, съм готов да ги пратя на който иска, но за твоя дау трябва да провериш дали има, аз не знам кой ползваш Дано да си разбрал нещо от смахнатите ми обяснения. Редактирано Май 25, 2009 от Fenix Цитирай
sardaesox Отговорено Май 26, 2009 Автор Отговорено Май 26, 2009 Благодаря!Ползвам кюбейс 3,ама сега не знам какво съм разбрал,че отивам на работа и нямам време да пробвам.....може да имам пак въпроси после Цитирай
Fenix Отговорено Май 26, 2009 Отговорено Май 26, 2009 Намерих мап за кюбейс 4, виж в нета за 3. Цитирай
soundcare Отговорено Май 26, 2009 Отговорено Май 26, 2009 e Sonar-a си има дръм мап мениджър тоячно за целта която казваш ето го - Цитирай
sardaesox Отговорено Май 26, 2009 Автор Отговорено Май 26, 2009 (Редактирано) Стана работата!!От нета дръпнах произволен гм>ад и като пуснах проектите от дкфх с адитив дръмс свири 1:1!!!Хай със здраве!отивам да се кефя!!!/който иска,мога да му пратя картата-става за кюбейс сх3 Редактирано Май 26, 2009 от sardaesox Цитирай
DYLGIQ Отговорено Май 26, 2009 Отговорено Май 26, 2009 Тъкмо щях да ти предложа това: http://www.xlnaudio.com/forum/viewtopic.php?t=532 Ама ти си подкарал вече хавата. Със същото ли, щото при мен работи? Цитирай
sardaesox Отговорено Май 27, 2009 Автор Отговорено Май 27, 2009 (Редактирано) това не съм го пробвал,ама сега ще го сваля-100% ли бачка при теб?защото моя мап бърка един том с палка,ама това не е болка за умиралка.../.....сега свалих и него/втория файл/,обаче и той е същия-явно няма пълно щастие Редактирано Май 27, 2009 от sardaesox Цитирай
Recommended Posts