Demon_A_Go-Go Отговорено Ноември 1, 2005 Отговорено Ноември 1, 2005 как точно да го търся този миди кабел ? Цитирай
keeper Отговорено Ноември 3, 2005 Автор Отговорено Ноември 3, 2005 Абе темата беше за епроми за Вамп - ама щом сте казали миди кабели....... В конрад също няма, проблема не е в липсата на епрома - просто трябват по-стария варянт с по-бавна скорост. Търсенето прадължава........... Цитирай
keeper Отговорено Ноември 7, 2005 Автор Отговорено Ноември 7, 2005 Готово, до 11.11.2005 приемам поръчки за EPROM-и. 1 бр. Епром флашнат с последния фирмуеар "vamp-2_2-2-4" 20лв. Монтажа е елементарен - ако има затруднения ще пратя снимки. Моля Л.С. Цитирай
black_waltz Отговорено Ноември 7, 2005 Отговорено Ноември 7, 2005 я кажи, усешташ ли някаква промяна от както го флашна Цитирай
DILETANT Отговорено Ноември 7, 2005 Отговорено Ноември 7, 2005 Готово, до 11.11.2005 приемам поръчки за EPROM-и.1 бр. Епром флашнат с последния фирмуеар "vamp-2_2-2-4" 20лв. Монтажа е елементарен - ако има затруднения ще пратя снимки. Моля Л.С. Аз бих си взел, но така и не разбрах каква е разликата с оригиналния епром. Повече ми трябва новия епром за миди-фуут контролера. Може ли да се направи нещо по въпроса? Файла го има на сайта на Берингер. Цитирай
keeper Отговорено Ноември 8, 2005 Автор Отговорено Ноември 8, 2005 Ами има някои нови функции по контролерите - не е нещо генерално - но вършат работа. А за фут педала - разглабяш го и виждаш какъв е епром-а - записваш параметрите и тогава ще ти кажа дали може. Принципно тези епроми са спрени от производство и намирането им е много трудно..... Цитирай
keeper Отговорено Ноември 8, 2005 Автор Отговорено Ноември 8, 2005 (Редактирано) Нещо ми се скри едит-а Та по темата - имам епром и за FCB1010 - цената е същата. За срок - около 1 седмица - чакам да се съберат поне няколко - да стане наведнъж - иначе ще начислявам бензин в градски условия За всеки случай - проверете чипа на FCB1010 - ползват различни - за да е всичко ок - чипа трябва да е същия. Очаквам Л.С. Редактирано Ноември 8, 2005 от keeper Цитирай
keeper Отговорено Ноември 8, 2005 Автор Отговорено Ноември 8, 2005 Тоз едит колко време трае? Интересува ме това което пише под бялата лепенка тези глупости на нея са за заблуда, така че отлепвайте смело и записвайте. Цитирай
Recommended Posts