keeper Публикувано Октомври 27, 2005 Публикувано Октомври 27, 2005 Искам да питам как да разбера каква версия ползвам и дали ми е нужен ъпгрейд - и изобщо дали е нужно това и някой правил ли го е? Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 ами вамп->миди кабел-ПЦ и там като включиш едитора ти пише версията моето е 2.1.1 , за ъгреида трябва да смениш биоса...ако познаваш някои който се занимава с програмиране на такива неща и има програматор отиваш до някои електричарски магазин и си купуваш такъф биос, те са по 2-3лв тези и му го носиш да ти го флашне...и така, другия вариант е да си купиш готов такъф ама те не много евтини и то подобренията са нещо на уа-уато и хоруса, в общи линии нищо съществено Цитирай
keeper Отговорено Октомври 27, 2005 Автор Отговорено Октомври 27, 2005 10х имам човек с програматор - май ще пробвам тоз варянт. Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 10х имам човек с програматор - май ще пробвам тоз варянт. ее супер, ако стане - кажи да се разберем да флашне още един, ще си платя че готовия 20-30 евро май Цитирай
keeper Отговорено Октомври 27, 2005 Автор Отговорено Октомври 27, 2005 Нема грижи - само малко ме притеснява че губя гаранция като го отворя - ако някой може да го отвори и да снима ЕПРОМ-а без да си губи гаранциятя ще стане по-лесно, за да мога да намеря и купя същите ЕПРОМ-и. Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 Нема грижи - само малко ме притеснява че губя гаранция като го отворя - ако някой може да го отвори и да снима ЕПРОМ-а без да си губи гаранциятя ще стане по-лесно, за да мога да намеря и купя същите ЕПРОМ-и. HT27c512-70 A206f0183-2 ей това го пише на иипрома, отдавна съм го преписал мисля че само първия ред е параметъра на чипа, другото е нещо друго... Цитирай
keeper Отговорено Октомври 27, 2005 Автор Отговорено Октомври 27, 2005 (Редактирано) Можеш ли да преброиш краката - ако са 28 значи го има и е между 8-12 лв. Спецификация Редактирано Октомври 27, 2005 от keeper Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 чипа е същият, в саита на берингер го има новият иипром, придружен с инструкциика и в нея има ясна снимка Цитирай
DILETANT Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 Я кажете с какво ще помогне на V-ampa тази нова версия? Аз имам BEHRINGER FCB 1010 MIDI FOOT CONTROLER и знам че трябва да се ъпгрейдва поради някакви бъгове в първата версия каквато е моята. Ходих да питам в Динакорд и сами можете да се досетите каква компетентна помощ получих. Та предполагам че трябва да си сваля този файл, от сайта на Берингер, с най-новата версия и да го занеса някой да го програмира в подходящ чип и да подменя стария. И може ли някой да ми препоръча човек или фирма, които извършват такива услуги? Цитирай
keeper Отговорено Ноември 1, 2005 Автор Отговорено Ноември 1, 2005 Значи издирва се следният ЕПРОМ "HT 27c512 - 70" НТ - не е важно това е марката на чипът 27с512 - това е важно - моделът 70 това е бързината му - 70 нано секунди Намерил съм най-разни но всичките са над 100 нано секунди Тоест търсим 27с512-70 - във всички магазини за електронни компоненти - без Comet, Eshop - там няма. Аз се наемам да ги програмирам. Цитирай
Sieger Отговорено Ноември 1, 2005 Отговорено Ноември 1, 2005 Ходи ли да провериш в Conrad Electronics? Имаха един магазин около 5те кьошета. Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Ноември 1, 2005 Отговорено Ноември 1, 2005 Искам да попитам къде се продава миди кабел за връзване на вамп-а с пц ? Цитирай
Sieger Отговорено Ноември 1, 2005 Отговорено Ноември 1, 2005 (Редактирано) Искам да попитам къде се продава миди кабел за връзване на вамп-а с пц ? Conrad или от ЦЪК Редактирано Ноември 1, 2005 от Sieger Цитирай
black_waltz Отговорено Ноември 1, 2005 Отговорено Ноември 1, 2005 (Редактирано) някои от разбиращите може да хвърли по едно око в quazerel.com и в eshop.bg там има някакви такива иипроми ама не съм мн сигурен дали ще свършат работа П.П. Sieger ама си бърз в едита Редактирано Ноември 1, 2005 от Alexi_Laiho Цитирай
Sieger Отговорено Ноември 1, 2005 Отговорено Ноември 1, 2005 някои от разбиращите може да хвърли по едно око в quazerel.com и в eshop.bgтам има някакви такива иипроми ама не съм мн сигурен дали ще свършат работа П.П. Sieger ама си бърз в едита Леле и аз се ОчОдих от себе си! А ти си бърз в арпежите! Аз още малко ще ги мъча и ще си купя дудук от магазин за левче, стига китара! /не се сдържах с този офтопик! Цитирай
Recommended Posts