jocker Публикувано Май 24, 2009 Публикувано Май 24, 2009 (Редактирано) Направих три записа с новата ми китара, по две минути всеки, с рекордера на РС- то ( то толкова му е максимума), през микрофона от слушалките, залепен до кубето- Фендер Джи дек Джуниър. В тези неща съм пълен лаик. Свиря за кеф в къщи от дъжд на вятър и не се старах много, много, да е ритмично или да повтарям докато всичко е вярно изсвирено, ама ако искате може и свирнята да разкостите.Приемам всякакви критики. По- важните ми въпроси са: -Защо ниските тонове (почти всички изсвирени на Е,А и D струните) звучат толкова глухо, сравнени със всички останали? Мога ли сам с промяна на височината на адаптерите да променя нещо( аз малко съм скаран с ремонтите и много не смея да пипам, ама ако е супер лесно ще се справя)? Адаптерите сега са на около 3-4 мм. от струните. Или самите адаптери са куци? Или кубето е причина, или аз не ставам? -Как като цяло ви звучи новата ми китара ( умишлено на казвам каква е, за да няма предубедени)? Четох всякакви теми за висок аутпут, състейн, записи с много ниски или високи ..., ама като си нямам ухо с изградени критерии, очаквам вие да опишете картината за звука на китарата, ако от тези записи изобщо нещо става ясно..? чист гейн нек гейн- бридж Остава да съм се справил и с линковете... Поздрави и благодарности на всички отзовали се на помощ! Абе защо не се оправям с тези линкове???????Помогнете!!! Правя уж всичко, както трябва? Каква е причината? Редактирано Май 24, 2009 от jocker Цитирай
kvelikov Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 ...ами, с линковете не си се справил...:-----) Цитирай
jocker Отговорено Май 24, 2009 Автор Отговорено Май 24, 2009 (Редактирано) Да бе, да го ...! Не знам що не става?! Епична борба!Втория опит май е успешен: чист гейн- бридж гейн- нек Редактирано Май 24, 2009 от jocker Цитирай
Recommended Posts