Fenix Отговорено Май 23, 2009 Отговорено Май 23, 2009 УФ ЧЕ СЪМ ПРОСТ!!! Пропсунал съм най-важната част от изречението Имам Drum map за SONAR на АД, дето свири ГМ файлове... извинявам се ако някой все още я иска, кажете Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Май 23, 2009 Автор Отговорено Май 23, 2009 Пичаги, ето решение на проблема: http://www.codeplex.com/midifilemapper Автоматически обръща GM към Addictive, EZ, Cubase, Sonar и за момента се справя прекрасно ! Става за секунди. Като презапиша солото (имам доста мъртви точки), ще пусна нов микс. Поздрави ! Цитирай
sardaesox Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 То добре ги обръща ,ама аз не можах да хвана нещо,сигурно бъркам аутпут и инпут папките,ако можеш да дадеш насоки Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Май 24, 2009 Автор Отговорено Май 24, 2009 Къде по-точно е проблемът ? Насоките са избираш си MIDI-та и пердашиш Next Цитирай
sardaesox Отговорено Май 24, 2009 Отговорено Май 24, 2009 оп,досега нямах нет ,значи-стартирам екзе-файла-избирам си /тук не знам какво точно /и пробвам,обаче не могат да ми се нагласят тъпаните на дкфх по семплера на адитив дръмс-т.е,на мястото на единия том се чува ,да речем фус и т.н,ако това е смисъла на дръм мап-настройките значи бъркам нещо,ама какво не знам Цитирай
Recommended Posts