Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Значи , оня ден видях в магазина тоя дисторшън Digitech Death metal ( http://www.digitech.com/products/DeathMetal.htm ) за 95 лева. Та въпроса ми е дали някой има такъв и дали е доволен , и дали за тия пари не мое се вземе нещо по-добро :ph34r:

Отговорено (Редактирано)

Имам такъв, но по-стара версия, от времето когато още се водеше DOD.

На мен ми харесва, но аз си падам по много кривоч.

Тази новата версия е с някаква Cabinet Emulation, най-вероятно цифрова. Обаче, ако аналоговата част е същата, си струва парите.

Междудругото, моят е за продан. :ph34r:

Редактирано от the_gorer
Отговорено

За тия пари по никакъв начин не можеш да вземеш нещо по-добро, мен Wessy ме запали по Digitech, взех си Digitech Grundge Distortion, с който си бича Slayer вкъщи без да се притеснявам изобщо, много мощен звук вади, а пък Death Metal-а е още по-могъщ, иди слушай семпли на сайта им :P. Ако the_gorer ти даде добра цена, взимай го и блъскай здраво :P.

Още едно нещо, което много радва в тези камиончета (при мойто поне го има) - има два изхода, единия е за в кубе, а другия е за направо в пулта (или както е при мене - направо в сайндкартата), не го знам как се казва, лимитер ли е, кво е точно, иначе ти трябва една играчка някаква, наскоро я дискутираха хората - а в тоя случай няма шумове, няма нищо, кеф на буци :D.

Ентусиазъм!

Ура...

Отговорено
мен Wessy ме запали по Digitech, взех си Digitech Grundge Distortion

:P:D:P

взимай и бягай!!! много е са яки и двата диста. Между ДОД и Дигитек няма разлика в тия модели. Само кабинет емулацията е разликата. Ако горъра иска нормални пари зимай и не са притеснявай същия ще е :D само външният вид е друг!

Отговорено (Редактирано)

Digitech и DOD са една фирма, едното е дъщерна на другото, ма забрайх кое на кого. :D

PS:

Моа е като тоа:

doddeathmetalnew6ta.jpg

Редактирано от the_gorer
Отговорено (Редактирано)

ДтМетъл - а е доста шумен, и няма никаква динамика на свирене. Имам някаква схема как може да се мод-не да има драйв регулация, но не съм я пробвал. Един приятел имаше ДОД детметъл, и се отърва от него. Абе за нойзкор става, ама инче хич не ме кефи. Много умряло звучи за хеви-ритъм например. като кошер пчели. Събери си за метълзон или джакхамър.

Редактирано от Evtim Djerekarov
Отговорено

аз имам един Digitech DM и съм доволен от него но сега чакам да докарат Metal Master и да бодна един а колкото до метал зоне звука му беше отвратителен не ми харесва но ако си решил да взимаш дет метал нема да съжеляваш има си и добри страни но метал мастъра е по добър определено!

Отговорено

Аз имах Джакхамър на маршал около една година и това, което съм забелязал е, че освен яките дистри които вади (много топли и динамични) е малко шумен и muddy - високите му куцат леко - metal zone е малко по-добър според мен.

На дигитек metal master си заслужава парите.