Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Явно си фен на старите неща на Mortician. Аз също бях... но това беше през 1994-та, когато си купих албума им "Mortal Massacre" (ремастерираното издание).

Нечовешки звук просто... както и да го погледнеш. Намери си го, чуй го. Може и да ти хареса. :hysterical:

Дерзай, още какви неща ще научиш в музиката, щом отсега си почнал.

П.П. Предполагам че си на не повече от 15 години

• 2 weeks later...
Отговорено (Редактирано)

Един съвет малко оффтопик: когато експортваш с RSE от GuitarPro е добра идея да експортваш канал по канал на отделни файлове и после да ги смесиш. Така получаваш възможност и да слагаш разни примитивни ефекти колкото за превю на китара, барабани и т.н. поотделно).

Ще пропусна коментарите относно музиката и ще се опитам да обясня защо :D Не се правя на надувка, именно обратното. Понеже нещата, които аз пускам в раздел "Авторска музика" също са експорт от същата програма, просто предвкусвам храна ако кажа това, което мисля :hysterical: А не съм много гладен. С три думи все пак: Не е лошо :)

Но най-искрено пожелание за бъдещи успехи! :hysterical:

-Боби

Редактирано от fusion
Отговорено (Редактирано)

Това последното става за саундтрак на "Nosferatu", например :thumbs_up:

Общо взето нещата ми напомнят на моите опити със Scream Tracker, като бях на твоите години. Просто все още ти липсват знанич и опит, което е нормално - все пак си само на 13.

Аз бих ти препоръчал да слушаш повече и по-разнообразна музика, да се позанимаеш малко с теория на музиката, и поне в началото да не се опитваш да създаваш нещо много сложно и нечувано досега - започни с по-простички рифчета и ги доразвивай впоследствие. Гледай да не прекаляваш със "странните" и дисонантни интервали - звучат интересно, но трябва да се използват с мярка.

Редактирано от fluti