EvilMaster Публикувано Май 20, 2009 Публикувано Май 20, 2009 1 2 3 Не са нищо сериозно, просто опити на Guitar Pro. По 3 имам още малко работа. Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Май 20, 2009 Отговорено Май 20, 2009 Явно си фен на старите неща на Mortician. Аз също бях... но това беше през 1994-та, когато си купих албума им "Mortal Massacre" (ремастерираното издание). Нечовешки звук просто... както и да го погледнеш. Намери си го, чуй го. Може и да ти хареса. Дерзай, още какви неща ще научиш в музиката, щом отсега си почнал. П.П. Предполагам че си на не повече от 15 години Цитирай
EvilMaster Отговорено Май 21, 2009 Автор Отговорено Май 21, 2009 На 13 съм, а групата я чувам за 1 път. Пуснах си няколко песни - кефят. Цитирай
fusion Отговорено Юни 4, 2009 Отговорено Юни 4, 2009 (Редактирано) Един съвет малко оффтопик: когато експортваш с RSE от GuitarPro е добра идея да експортваш канал по канал на отделни файлове и после да ги смесиш. Така получаваш възможност и да слагаш разни примитивни ефекти колкото за превю на китара, барабани и т.н. поотделно). Ще пропусна коментарите относно музиката и ще се опитам да обясня защо Не се правя на надувка, именно обратното. Понеже нещата, които аз пускам в раздел "Авторска музика" също са експорт от същата програма, просто предвкусвам храна ако кажа това, което мисля А не съм много гладен. С три думи все пак: Не е лошо Но най-искрено пожелание за бъдещи успехи! -Боби Редактирано Юни 4, 2009 от fusion Цитирай
EvilMaster Отговорено Юни 6, 2009 Автор Отговорено Юни 6, 2009 Мерси за съветите И защо да не кажеш какво мислиш? Цитирай
EvilMaster Отговорено Юни 6, 2009 Автор Отговорено Юни 6, 2009 Ново - изцяло на синтезатор Този път е с добро качество, понеже е директен MIDI ескпорт, не записвано и конвертирано PS: И извините за дабълпостовете. Цитирай
fluti Отговорено Юни 10, 2009 Отговорено Юни 10, 2009 (Редактирано) Това последното става за саундтрак на "Nosferatu", например Общо взето нещата ми напомнят на моите опити със Scream Tracker, като бях на твоите години. Просто все още ти липсват знанич и опит, което е нормално - все пак си само на 13. Аз бих ти препоръчал да слушаш повече и по-разнообразна музика, да се позанимаеш малко с теория на музиката, и поне в началото да не се опитваш да създаваш нещо много сложно и нечувано досега - започни с по-простички рифчета и ги доразвивай впоследствие. Гледай да не прекаляваш със "странните" и дисонантни интервали - звучат интересно, но трябва да се използват с мярка. Редактирано Юни 10, 2009 от fluti Цитирай
Recommended Posts