Jump to content
Българският форум за музиканти

Имам нужда от съвет за един модел на Dw


Guest Portnoy

Recommended Posts

От няколко часа се ровичкам в този форум и съм впечтлен от познанията ви :headbang::D . Искам да си купя нов кардан но единственото нещо което имам на предвид в момента е dW 4000. Цената му е 500 лв. Ако някой може да ми даде съвет дали си струва и дали мога да си го намеря по еФтино ще съм благодарен. :godbless:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не си заслужава изобщо парите. Аз съм свирил с 7000, който ужким е малко по-висока серия, а и той за нищо не ставаше. За толкова пари ти докарват Кобра от чужбинско и си екстра.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мдааа,хич даже не си струва,направо не знам кви са тия 500 лв,особено па ако е pacific!??вземи си iron cobra на тама,ако не ти се дават пари много вземи олекотения вариант,който струва почти 50 процента по-малко а ако не си супер карданен барабанист-маняк нема да има значение за тебе...със сигурност е ЗДРАВ и КАЧЕСТВЕН а мисля че това хия не е малко...dw по принцип е излишно скъпа марка а да си вземеш евтин техен модел пък съвсем няма смисъл.разбира се алтернативи на iron cobrata много,но като съотношение цена/качество/настройки и удобство/външен еид :godbless: /издръжливост просто няма по-добро...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за по малко пари и също толкова добър кардан цена /качество в по евтиният диапазон Sonor DP492

tmp1c58b.jpg,

имам такъв, купен и донесен е от Германия и ми излезе под 300лв с доставката,като за повече от година свирене с него не беше мръднал, не изглежда впечатляващо като кобрата,определено не е с нейното качество, но е в пъти по добре от калпавите DW4000 или pacific series , може да се свържеш с Iqnis от форума, определено ще ти помогне много. също мисля че Katsko продаваше няколко кардана, питай и него :) успех :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.