Kaloyan Публикувано Май 17, 2009 Публикувано Май 17, 2009 търся спешно лютиер става въпрос за смяна на прагчета, изправяне и още някои дреболиии!Много ще съм благодарен ако някой може да ми помогне хора защото съм го закъсал много пък китарата ми трябва и трябва максимално бързо да се мобилизирам!Търся човек който да е доказан да работи добре и евентуално да не ме отресе яко щото кризата ме застигна много стабилно и когато някой предложи нещо надявам се да остави координати на съответния лютиер, много ще съм благодарен! Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Май 17, 2009 Отговорено Май 17, 2009 Използвай търсачката и виж резултатите от по-стари теми. Виж и в раздел "китара". Просто няма смисъл да ти изброяваме имена. Писано е много по темата. Ще намериш няколко човека, ще намериш координатите им и ще решиш кое ще ти е най-удобно. Цитирай
Kaloyan Отговорено Май 18, 2009 Автор Отговорено Май 18, 2009 благодаря на всички отзовали се за София ставаше въпрос принципно!Реших че ще е при Валери Градинарски чухме се утре я нося много съм благодарен на всички! Цитирай
К.Рахнев Отговорено Май 29, 2009 Отговорено Май 29, 2009 Има и телефон http://nikolaguitars.hit.bg/ в София е. Цитирай
Recommended Posts