Додо Публикувано Май 17, 2009 Публикувано Май 17, 2009 (Редактирано) Днес най - накрая разбрах защо лаптопа ми така усилено се мъчеше да опропасти всеки мой опит за запис и... го излекувах. Та реших да направя един кавър и да видя аз що е туй "рекординг скилс" и има ли почва то у нас(сиреч вкъщи). Кавъра е на не безизвестната Sober на Tool. Парчето няма вокали, т.е. е нещо като сингбек(идеята е крадена и вдъхновена от колегата Kurt Uvash, така че ). Всеки щелаещ може да пее, да ме псува, да ме поучава или да ми казва къде бъркам... Може и да ме хвалите, да . http://www.4shared.com/file/105894722/26f0...sdasfasdas.html П.П. Бекингтрака съква, а всичко е записано с микрофон от слушалки за 9 лв. П.П.2 Оаках и името на темата и линка... Голям съм... Редактирано Май 17, 2009 от Додо Цитирай
MR_STENCH Отговорено Май 17, 2009 Отговорено Май 17, 2009 Никак не е лошо като за начални опити Китарата има готин "гласец" ! Ще споделиш ли от какво иде ? Цитирай
Додо Отговорено Май 17, 2009 Автор Отговорено Май 17, 2009 Мерси! Китарката е Cort M600, а кубето Laney LX65R. Важното в случая е микрофона донякъде... След няколко опита, въртене, сукане и тн. намерих доста готина позиция от която хваща добре "гласеца" на китарата. Цитирай
Recommended Posts