tecs Публикувано Октомври 24, 2005 Публикувано Октомври 24, 2005 Хммм, май ще измързавея и ще използвам готовата формичка 1)nickname: tecs (vecs и aecs са вдъхновени след като ми казаха че ника ми звучи като Топло Ел. Централа ) 2)Възраст: 16 3)Образование: Ами ся уча, в десети клас съм, тва май на средно или основно се равняваше... не знам 4)Вашият инструмент/и: Основно китара, като малък учих пиано, ся ходя на уроци по барабани... бе музикален съм бе 5)Предпочитан музикален стил: Всички видове метъл, Рок, Джаз, Блус... 6)Вашият вдъхновител: Steeve Vai, Joe Satiriani, Paul Gilbert... и най-вече... тати ;) 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Групата да влезне в топ-10 чарта на MTV, VH1... и т.н 8)Странични интереси: Фрирън, Рисуване на манга, сякви екстремни спортове, бойни изкуства, японски език и култура... 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Ще се цитирам : "Ставам както за много добър приятел така и за много добър враг !" Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 24, 2005 Отговорено Октомври 24, 2005 ичи, ни, сан, ши......... велкоме Ай жив и здрав. Според източните майстори(така съм чувал) майсторът е майстор, когато овладее пръстите си, така че яко :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 Добре дошъл!!!! :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: Цитирай
Свирациус до Побъркациус Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 Добре дошъл :hello: Хм! фрирън това не беше ли цонова със скачането по стени и всичко друго което се намира по улицата? Цитирай
pacman Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 Велсоте! Бравус за страничните интереси- разнообразието е майка на... на... абе на нещо 'убаво И приятно прекарване в нашия китен форумец Цитирай
tecs Отговорено Октомври 25, 2005 Автор Отговорено Октомври 25, 2005 (Редактирано) Добре дошъл :hello: Хм! фрирън това не беше ли цонова със скачането по стени и всичко друго което се намира по улицата? Всъщност да leparkour, freerun или както те кефи Едит: Да добавя и класиката в музиката която ме кефи Редактирано Октомври 25, 2005 от tecs Цитирай
SlipFly Отговорено Октомври 26, 2005 Отговорено Октомври 26, 2005 ooo Сашко кво правиш тука уе...ааа да онзи ден си проверяваш форумчето от вас ..хах ) браво браво и аз да зарибя някой най - сетне) Добре дошъл Цитирай
Recommended Posts