Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Хммм, май ще измързавея и ще използвам готовата формичка ;)

1)nickname: tecs (vecs и aecs са вдъхновени след като ми казаха че ника ми звучи като Топло Ел. Централа ;) )

2)Възраст: 16 :D

3)Образование: Ами ся уча, в десети клас съм, тва май на средно или основно се равняваше... не знам ;)

4)Вашият инструмент/и: Основно китара, като малък учих пиано, ся ходя на уроци по барабани... бе музикален съм бе :no:

5)Предпочитан музикален стил: Всички видове метъл, Рок, Джаз, Блус...

6)Вашият вдъхновител: Steeve Vai, Joe Satiriani, Paul Gilbert... и най-вече... тати ;) ;) ;)

7)Досегашни (не)реализирани проекти: Групата да влезне в топ-10 чарта на MTV, VH1... и т.н ;)

8)Странични интереси: Фрирън, Рисуване на манга, сякви екстремни спортове, бойни изкуства, японски език и култура...

9)В кратце(или с две думи за вас самите): Ще се цитирам ;) : "Ставам както за много добър приятел така и за много добър враг !" :no:

Отговорено

ичи, ни, сан, ши......... велкоме :) Ай жив и здрав. Според източните майстори(така съм чувал) майсторът е майстор, когато овладее пръстите си, така че яко :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :)

Отговорено

Велсоте! :)

Бравус за страничните интереси- разнообразието е майка на... на... абе на нещо 'убаво :D

И приятно прекарване в нашия китен форумец :)

Отговорено (Редактирано)
Добре дошъл :hello:  Хм! фрирън това  не беше ли цонова със скачането по стени и всичко друго което се намира по улицата?

Всъщност да :) leparkour, freerun или както те кефи :D

Едит: Да добавя и класиката в музиката която ме кефи :)

Редактирано от tecs
Отговорено

ooo Сашко кво правиш тука уе...ааа

да онзи ден си проверяваш форумчето от вас ..хах :))

браво браво и аз да зарибя някой най - сетне:))

Добре дошъл:)