SlipFly Публикувано Октомври 24, 2005 Публикувано Октомври 24, 2005 Та така тоя или следващия месец ще имам 400-450 лева които не се чудя какво да ги правя ще ги инвестирам в това което ме радва най-много) мояр въпрос е дали мога да си намеря китара с флойд за тези пари? Предлагайте всеки квото му е на душата за сега съм се спрял на един Showmaster но някой казват че това не е най удачният избор затова и търся помощ от вас.Мерси Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 24, 2005 Отговорено Октомври 24, 2005 настаро е напълно възможно, но нова....само разни на които флойда няма да ти върши кои знае каква работа иначе има един ибанец който е към 550 кинта и е с хубав флойд(ако се поддържа разбира се).... за скуара няма да коментирам, че нещо тази марак...не ме кефи сам си прецени какво искаш Цитирай
Rimo Отговорено Октомври 24, 2005 Отговорено Октомври 24, 2005 Ако искаш Jackson JS30DK za 500 kinta kazvai , zakupen Ianuari mesec , nov , v idealno sustoianie Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Октомври 24, 2005 Отговорено Октомври 24, 2005 за 500-550лв можеш да си закупиш Jackson JS30 King V,RR,JS30 DK успех с намирането на китара \m/ Цитирай
Begemot Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 Аз съм със Showmaster и съм напълно доволен. Пък и си мисля, че никога няма да оцениш достоинствата на една китара, ако не си имал преди това по лоша. Аз съм имал такава и сега съм доволен от Шоумастера. Дали вади добър или не звук е относително, особенно като се имат впредвид днешните ефекти и усилватеи, които могат всякакъв звук да ти извадят. Да ти кажа, свирих за малко с едни готини хорица и моята китарка напълно заглушаваше и помиташе тази на другия китарист. Така, че Шоумастер не е никак лош избор. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 Аз съм със Showmaster и съм напълно доволен. Пък и си мисля, че никога няма да оцениш достоинствата на една китара, ако не си имал преди това по лоша. Аз съм имал такава и сега съм доволен от Шоумастера. Дали вади добър или не звук е относително, особенно като се имат впредвид днешните ефекти и усилватеи, които могат всякакъв звук да ти извадят. Да ти кажа, свирих за малко с едни готини хорица и моята китарка напълно заглушаваше и помиташе тази на другия китарист. Така, че Шоумастер не е никак лош избор. Е , то зависи другия китарист с к'ва китара е бил ... Ако е бил някакъв кремоджия , нормално е шоумастъра да го мине ... Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Ноември 1, 2005 Отговорено Ноември 1, 2005 междудругото и аз сум се спрял на шоъмастера с флойда а па вие са се опитвате да ме разубеждавате Цитирай
tocata Отговорено Ноември 3, 2005 Отговорено Ноември 3, 2005 в всеки музик.магазин можеш да си намериш китара за тиа кинти но мисля че повечето не стават насочи се за нещо секанд хенд попадали са ми доста добри неща за горе долу същите пари :exclaim: Цитирай
Recommended Posts