ludvik Публикувано Май 10, 2009 Публикувано Май 10, 2009 (Редактирано) Здравейте, неуморни нотомани! От един месец съм започна направата на първата българска нотна библиотека. В сайта ще бъдат поместени само български парчета - бг класика, естрада и народна музика. Разчитам на вас да помогнете с акорди и ноти (каквито ви попадната, дори и аматьорски нотирани песни, табове и всичко каквото се сетите). За всякакви въпроси въпроси notomania@abv.bg http://www.notomania.hit.bg WWW.NOTOMANIA.HIT.BG Редактирано Май 10, 2009 от ludvik Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Май 10, 2009 Отговорено Май 10, 2009 (Редактирано) Много хубаво начинание, надявам се, да се събере богата колекция от материал, защото си има нужда от такъв сайт. За съжаление нямам в момента, с какво да помогна - просто не ми се намират ноти на български песни, но ако ми попаднат, задължително ще пращам! Редактирано Май 10, 2009 от Vasil Pavlov Цитирай
ludvik Отговорено Май 10, 2009 Автор Отговорено Май 10, 2009 Аз за сега имам доста ноти, но много ще се радвам и вие да помагате. Пращайте ги на notomania@abv.bg ако нещо ви излезе Цитирай
martinbg Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 Браво, поздравления за идеята! Надявам се скоро да се появят ноти на по-"модерни" групи, като БТР, PIF и т.н. ... Успех! Цитирай
Recommended Posts