The Crow Публикувано Октомври 23, 2005 Share Публикувано Октомври 23, 2005 Абе хора знаете ли от куде мога да си дръпна програми от типа на Piano fx studio или нещо подобно ,защото ми трябва много . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Октомври 23, 2005 Share Отговорено Октомври 23, 2005 Кажи за какво точно ти трябва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The Crow Отговорено Октомври 23, 2005 Автор Share Отговорено Октомври 23, 2005 Ми за композиция някаква,абе някаква програма да е все едно свириш на истински синтезатор от тези полу-професионалните .Също ми трябва за тоновете ,защото почнах солфеж и така . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Октомври 24, 2005 Share Отговорено Октомври 24, 2005 Инсталирай си Кейкуолкското Виртуал Пиано и го закачай към който искаш ВСТ или от сорта. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The Crow Отговорено Октомври 24, 2005 Автор Share Отговорено Октомври 24, 2005 Вече си намерих ,но все пак мерси. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts