niacin Публикувано Май 10, 2009 Публикувано Май 10, 2009 Привет, Надявам се,че това ще ви хареса. Човекът е доста млад. Свири със Stanley Clarke. А в конретния случай свири върху едно парче на Gentle Hearts (Greg Howe, Tatsuo Sakurai и Dennis Chambers). Ronald Bruner Jr. - Modern Drummer Fetival 2006 Цитирай
drumvarna Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 На мен лично избора на чинели не ми харесва , много се разливат и не мога да преценя кога свири чисто и кога не , но за годините си доста респектираш барабанист , може би напрежението да си на такава сцена си казва думата , но момчето е доста интересно , макар да не е от типа барабанисти които харесвам!! Ето едно по интересно споредм мен негово видео: http://www.youtube.com/watch?v=CrFyz9T65Eo...feature=related Цитирай
makedonetsa Отговорено Май 12, 2009 Отговорено Май 12, 2009 Този тупанджия е един от най-яките, които съм гледал преди години и то в София на концерта на Стенли Кларк ! Наистина свиреше зашеметяващо ! На Венко барабаните след това бяха за нови кожи Цитирай
niacin Отговорено Май 13, 2009 Автор Отговорено Май 13, 2009 Като каза Македонеца за Стенли Кларк - ето го Роналд в един бутлег със Стенли. Много автентично е: Доколкото знам Роналд е от госпел произход, но е сивирил и със Suicidal Tendencies. Това, което ме кефи е спонтаността. Ние белите много мислим При тези хора някак изригват нещата Други подобен е Aaron Spears - то е R&B, пак от госпел произход. Aaron at Modern Drummer 2006 и преставам с линковете, че нашия форум не е you tube надявам се някой да се е изкефил/вдъхновил. Цитирай
makedonetsa Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 Тоя тупанджия не го бях чувал ! Много ме накефи ! Свири наистина първично и много "линеарно" ! Много си падам по този стил - благодаря за линка Цитирай
Sasho_Crasho Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 Мен пък тези "господа" не ме радват особено.Сравнете ги (тях и всички там подобни включително и Тони Ройстер) с гореспоменатия Денис Чембърс и усетете разликата в мисълта и музицирането.Вярно е,че са млади,ама разликата си е видима.Да не говорим,че всеки един от тях е силов барабанист и разчита на бързината си.Дайте им едно бавно темпо с четки и само гледайте шоу.И то в общия случай не в добрия смисъл на думата. П.П. Единственото в Бени Греб (от новото поколение) ми е надеждата да съхрани есенцията от "белия елемент" в свиренето на барабани. Цитирай
drumvarna Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 И 2-те негра свирят убииствено , аз писах какво не ми допада при Ronald Bruner Jr и въобще не съм го плюл , всеки има право на вкус! Втория дръмър на който имаше клипче "Aaron Spears " ми е доста любим даже! Голям поклон пред всички млади , черни и бели барабанисти!! Цитирай
eL_NinYo Отговорено Май 18, 2009 Отговорено Май 18, 2009 Ronald размаза вчера на концерта ! Каза,че свирел от 2 годишен ! Цитирай
niacin Отговорено Май 19, 2009 Автор Отговорено Май 19, 2009 На концерта на Duke ли? Не знаех, че идвал. Егаси пропуска .... много ме е яд Цитирай
eL_NinYo Отговорено Май 19, 2009 Отговорено Май 19, 2009 Има за какво да те е яд Освен това се оказа пичага, размени си няколко приказки с мен и с другите барабанисти,които проявихме интерес. Готин тип Ето едно негово видео на 14г. http://www.youtube.com/watch?v=_D_CP7BMskk...feature=related Цитирай
niacin Отговорено Май 23, 2009 Автор Отговорено Май 23, 2009 недей, че ще се изяммм... за клипа: Хаааа, страаашен. Леле колко е малък. Ние на по хиляда години не можем да докараме подобно ниво е имаме нещо общо - и аз водя с лявата на фуса и с дясна/лява на райда, но само дотам е приликата 10х за видеото Цитирай
Recommended Posts