carnalsoul Публикувано Май 10, 2009 Публикувано Май 10, 2009 Подариха ми дървена индонезийска тарамбука Цък , и ми казаха , че кожата трябва да се опъне като се нагрее от вътрешната страна със свещ примерно ... та аз не смятам да го пробвам преди някой от форума който повече разбира да потвърди или ако има друг начин да споделите Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 Какво и има на кожата,неможе ли да се свири на нея..... защото от това което виждам на снимката си е ОК, ready to go! Ako кожата не е хлътнала навътре няма нужда от опъване,иначе пък ще звучи много високо?! Ако непременно се налага да я опъваш натегни въжетата,тарамбуката ти е със изкуствена кожа така че номера със нагряването не фърфи! Цитирай
carnalsoul Отговорено Май 12, 2009 Автор Отговорено Май 12, 2009 Ами това не е моята тарамбука де , но да кожата си е достатачно опъната и не смятам да е нагрявам или каквото и да е правя повече , ще послушам съвета Цитирай
Recommended Posts