Hillbilly Отговорено Май 9, 2009 Отговорено Май 9, 2009 (Редактирано) имам въпрос сега си купих китара но нямам кубеАз си купих китара преди над 20 години и също нямам кубе - нема да се плашиш (е,имам комбо и още един усилвател с кабинет).Можеш да си вземеш ефект като Сенсамп с амп (усилвател) симулации и да го включиш директно в домашната "уредба" с преходник голям>малък жак. Редактирано Май 9, 2009 от Hillbilly Цитирай
Necrophagist Отговорено Май 9, 2009 Отговорено Май 9, 2009 имам въпрос сега си купих китара но нямам кубеАз си купих китара преди над 20 години и също нямам кубе - нема да се плашиш (е,имам комбо и още един усилвател с кабинет).Можеш да си вземеш ефект като Сенсамп с амп (усилвател) симулации и да го включиш директно в домашната "уредба" с преходник голям>малък жак. това май е най-добре да направиш че даже и няма да съжеляваш,че го имаш Цитирай
Trivium Отговорено Май 9, 2009 Автор Отговорено Май 9, 2009 проблема решен сърдечно благодаря на всички Цитирай
fusion Отговорено Май 9, 2009 Отговорено Май 9, 2009 Колко точно благодариш, щото в момента нещо ми се пие бирица Какъв в крайна сметка беше проблемът за тези, които ще се сблъскат в бъдеще с това? (А това явно се случва често) Цитирай
Dgaduin Отговорено Май 9, 2009 Отговорено Май 9, 2009 Ем бъгната тонколконка Иначе софуера го пуснахме Цитирай
fusion Отговорено Май 9, 2009 Отговорено Май 9, 2009 (Редактирано) Майко мила, опазил ме Господ... бъгната тонколонка... не е истина. Редактирано Май 9, 2009 от fusion Цитирай
Dgaduin Отговорено Май 9, 2009 Отговорено Май 9, 2009 Ем като windows не може да усили добре и със слаба тонколона ^^ Това дося не ми се беше случвало Цитирай
Fenix Отговорено Май 9, 2009 Отговорено Май 9, 2009 За протокола, има карти, които не могат да връщат сигнала през line in. Моята е такава, неква вградена в лаптопа. ако избера да ми функционира като line in, няма звук братче, само през програма (ГРиг, ревалве) Цитирай
noflip Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 моята пък е Creative Live! 5.1 от миналия век (оттогава няма нови драйвери за нея също така) няма собствени ASIO драйвери и свиря с 4ms delay. всичко може да се направи софтуерно, но да търсиш, инсталираш и настройваш специални модифицирани (от руснаци) драйвери не си е работа. пък и дисторжъна в Guitar Rig ме дразни. лично аз го използвам за ефекти като reverb, delay и тн. дистера си ми идва от Hot Head-а. Цитирай
Recommended Posts