DeathZone Публикувано Октомври 23, 2005 Публикувано Октомври 23, 2005 Значи нещицата от серия 1 и тези от 2 са от един творчески период и нека за кратко да го наричаме "Етап на оскъдните тхнически и музикантски умения на субекта". Но честно казано при мен етапите така се преливат, че е трудно да се намери точна граница между тях. С други думи , останало е нещо в мен от това време ) Та ето още няколко душевни терзания изказани чрез езика на музиката. ) Приятно слушане!!!! Alive Jet Dance Almost Allusion Night Walk Of My Dreams Следва ............ Послепис: С тази серия спокойно може да кажем че по интересните моменти от първия етап са изчерпани. ОЧАКВАЙТЕ!!!!!! "Етапа на музикално раздвоение и любовни терзания (следпубертетски период)". В него може да чуете доста песни с различна стилова и емоционална натовареност , както и по твърди и нахъсани пиеси , в които Аз-ът като че ли все още се лута в своята собствена измислена реалност. Сега малко по сериозно:Искренно се надявам, че не ядосвам никой с подобни постове просто това си е начин на изразяване.Тези парчета са изцяло авторски и защо да не видят бял свят.И защо не тук и защо не сега )))) Цитирай
adXok Отговорено Октомври 23, 2005 Отговорено Октомври 23, 2005 Не мога да се въздаржа и да не се изкажа... Много свирене, много нещо!!! Един малък детайл в хармонията (акорд) на Almost Allusion ми напълни душичката... знаеш кой е! Казвал съм го и преди: ти, Nalbantov и tocata сте най-опитните китаристи тука струва ми се. Пояснение: не знам защо си помислил, че мога да свиря на клкавири. Всъщност аз най-мног съм свирил на китара и бас-китара... около 5 години общо. Най-малко съм се докосвал до клавишни (за няколко часа общо), а считам и мисля за себе си, че съм барабанист... то и по моята си логика всички инструменти са ударни!!! Чакаме новите "комсомолски" (следюношески... следтийнейжърски) предложения! Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 23, 2005 Автор Отговорено Октомври 23, 2005 Не мога да се въздаржа и да не се изкажа...Много свирене, много нещо!!! Един малък детайл в хармонията (акорд) на Almost Allusion ми напълни душичката... знаеш кой е! Казвал съм го и преди: ти, Nalbantov и tocata сте най-опитните китаристи тука струва ми се. Пояснение: не знам защо си помислил, че мога да свиря на клкавири. Всъщност аз най-мног съм свирил на китара и бас-китара... около 5 години общо. Най-малко съм се докосвал до клавишни (за няколко часа общо), а считам и мисля за себе си, че съм барабанист... то и по моята си логика всички инструменти са ударни!!! Чакаме новите "комсомолски" (следюношески... следтийнейжърски) предложения! Само да има мат'риал и ще те потърся за съвместно музициране )) ... и още веднъж благодаря за хубавите думи .... абе далече съм от качествено свирене на китара .... ама ще се старая поне да не се излагам много. Цитирай
VOSTOK Отговорено Октомври 23, 2005 Отговорено Октомври 23, 2005 ТОВА е един кратък вариант на темата на играта Мortal kombat - днес ми попадна на мр3-ка и ми се дощя да я разцъкам на Фрути Лупс; така и направих - "изкомпозирах" си темата, басче, едно-друго, после дръннах и малко китари . Нямам някаква специална цел с това парче, просто исках да си го направя, да си го имам в мой си вариант, в това число - да си звучи точно толкова диско, колкото и в оригинала (за целта ползвах някакви такива, весели бленди). Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 23, 2005 Автор Отговорено Октомври 23, 2005 (Редактирано) ТОВА е един кратък вариант на темата на играта Мortal kombat - днес ми попадна на мр3-ка и ми се дощя да я разцъкам на Фрути Лупс; така и направих - "изкомпозирах" си темата, басче, едно-друго, после дръннах и малко китари . Нямам някаква специална цел с това парче, просто исках да си го направя, да си го имам в мой си вариант, в това число - да си звучи точно толкова диско, колкото и в оригинала (за целта ползвах някакви такива, весели бленди). Не е зле , ама не мога да схавана какво общо има със моите духовни послания ,които отправям с този топик , ама лошо няма де. Редактирано Октомври 23, 2005 от DeathZone Цитирай
VOSTOK Отговорено Октомври 23, 2005 Отговорено Октомври 23, 2005 (Редактирано) Опс, реших, че идеята за "старите ленти" обхваща и разни ретро музики, де да знам, в подобно настроение съм и ми се стори умастно да го пусна тук, вместо да правя нова тема ... Сори... Редактирано Октомври 23, 2005 от VOSTOK Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 23, 2005 Автор Отговорено Октомври 23, 2005 Опс, реших, че идеята за "старите ленти" обхваща и разни ретро музики, де да знам, в подобно настроение съм и ми се стори умастно да го пусна тук, вместо да правя нова тема ... Сори... няма проблем .... ако и тебе те е обзела носталгията ... тук и е мястото на твоята тема )))) Цитирай
Delyan Отговорено Октомври 23, 2005 Отговорено Октомври 23, 2005 Слушам в момента двете части на "Усмивките" Много неща има, които ме накефиха. "Alive" слушам в момента - много кефи. Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 23, 2005 Автор Отговорено Октомври 23, 2005 Слушам в момента двете части на "Усмивките" Много неща има, които ме накефиха. "Alive" слушам в момента - много кефи. Ехеее радвам се че ти харесват )))) Абе свиренето е слабичко ....... спор няма .... но ще гледам да го оправям ... пък и тва са записи от дето се вика ранния период ) Цитирай
Recommended Posts