Vasil Pavlov Публикувано Май 4, 2009 Публикувано Май 4, 2009 Днес ми беше включен скенера, за да сканирам едни неща и се възползвах, да сканирам една малко пиеска. Много приятно звучи, не е много тежка, но не е и прекалено лесна. Разработена е за соло китара и може да се изтегли от ТУКА ! Надявам се, да е полезна на някого. Поздрави! Цитирай
sasoh Отговорено Май 4, 2009 Отговорено Май 4, 2009 Ако може още няколко да поснимаш. Частта с припева ми идва малко нагоре на мен, понеже засега само до 4-та позиция съм стигнал по учебника, но и това ще се реши след време Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Май 4, 2009 Автор Отговорено Май 4, 2009 За съжаление няма как - беше ми ксерокопирана тая пиеска, а самият учебник го нямам. Даже ще съм ти признателен, ако ми кажеш кой точно беше, защото съм намислил да си го набавя. Благодаря предварително! Цитирай
sasoh Отговорено Май 4, 2009 Отговорено Май 4, 2009 (Редактирано) Ъм, нямам предвид този учебник, аз ходя по a modern method for guitar Но имам доста fake books и няколко книжки с транскрибирани неща на joe pass и на reinhardt, ако ти е интересно Редактирано Май 4, 2009 от sasoh Цитирай
Recommended Posts