Angelina Sekulova Публикувано Май 4, 2009 Публикувано Май 4, 2009 Ми, поболедувах малко и вчера взех да проговарям, та реших да дрънна 2 по-нисички парчета. Извинявам се, че не са озвучени като хората, но към картата не могат да се вържат два микрофона. Можеше пианото и гласът да се запишат поотделно, ама... аз искам "да се мъча", затова дрънченето и пеенето са заедно. Педалът скърца, има неточности, ама... за първи път реших да ги запиша и се оказа, че не се "връзвам на фльонга". На изтърпелите - благодаря! Wonerlust Long and Winding Road Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Май 5, 2009 Отговорено Май 5, 2009 Ау, тва на Пинк Флойд много добро се е получило. Нямам идея как е станал толкоз як записа, ма сичко се чува, даже тихия Хамонд или там тва дето "стърже". Другите обаче май са правени в училищен салон по музика, но пак имат отличителен звук. Много дълбок женски вокал. Как ги правите тия работи... Цитирай
Бицев Отговорено Май 5, 2009 Отговорено Май 5, 2009 Браво, бе Честит дебют като пианист! Наистина добре се справяш, като за 'учебен раздел'. За запис на нивото на другите ти работи все пак е по-добре засега да ги разделяш - да си записваш първо пианото (с някакъв метроном / клик-трак в слушалките) и после на воля - гласа (който знаем вече какво може). За самия звукозапис не му е тук мястото - лесно може да се подобри, но за това в ЛС или в съответните теми. За избора на парчета - ами, нещо да има дето да не можеш да изпееш?? И все пак, класиката си е класика - големите и непреходни образци (защо ли?) като че най- ти прилягат. Тия две 'леки детски песенчици' са такъв разкошен материал за 'proper' covers!.. С интелигентни аранжиментчета и пълната ти вокална стихия... Давай още! ОЩЕ - Още - Още - още -още - 'ще - 'ще - 'е - 'е - ... .. . Цитирай
yotzzo Отговорено Май 6, 2009 Отговорено Май 6, 2009 Парчето се казва "Wanderlust": Няма значение, хубаво си го изпяла. Колкото по-семпло пееш - толкова повече ми харесва. Цитирай
Recommended Posts