Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
:):D
Да, Миро, както и единият от китаристите на Фронтеро.

:):D:):) Кой бе Чичката ли :) Китарката е Vintage и е много яка между другото за цената си...просто я препоръчвам за хора които търсят компромис между цена/качество. :D:):)

Ква е тая значка дето си я сложил на голо бре? :guitar:

• Отговори 44
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Честито :ph34r: едно време и на мен ми бяха любимите китари!както и АЦДЦ една от любимите банди!Все още имам велание да се сдобия с една такава!чакаме снимки!!!

А можеш ли да ми кажеш за какъв точно Телекастер си я сменил и ако може и на него снимка?

Отговорено
Ааааа Сленг да нямат нов китарист ...... :think: Иначе китаркате е екстра :pray:

Ами нямат,същия си е :pray:

Отговорено

Насе :cheers: Маршала ти ми го избира недей да говориш по негов адрес :pray: а ако ще вземам нещо истинско предпочитам да е Джаксън Ренди Роадс модел :pray: маде ин уса :cheers:)

Отговорено

Айде кажи как се сдоби с нея и ако може и снимка щот сам заинтригуван.И ако кажеш и яко ли се свири металика с него ще те поздравя. :)

:):):D Евала на пича дето се е писал Angus Young това е най-влудяващия китарист(абсолютен дивак) за който се сещам!!! :):D:cheers::cheers::cheers:

:cheers::):) Айде да ти е честит дзера !Наздраве,голямо дръстене да пада!!

Отговорено
Ааааа Сленг да нямат нов китарист ......  :think:  Иначе китаркате е екстра :D

Ами нямат,същия си е :)

Ами понеже гледам че на педала пише Сленг , пък Пепи от Сленг пише тук под друг инк и за тва питам .. , то може това да е неговата педалиера , пък китарата да си е твоя , както ио да е надявам се никой не съм обидил :)

Отговорено
Айде кажи как се сдоби с нея и ако може и снимка щот сам заинтригуван.И ако кажеш и яко ли се свири металика с него ще те поздравя. :)

:):):D Евала на пича дето се е писал Angus Young това е най-влудяващия китарист(абсолютен дивак) за който се сещам!!! :):D:cheers::cheers::cheers:

:cheers::):) Айде да ти е честит дзера !Наздраве,голямо дръстене да пада!!

Ми снимките са малко по-нагоре :D

Отговорено
Ааааа Сленг да нямат нов китарист ......  :think:  Иначе китаркате е екстра :cheers:

Ами нямат,същия си е :)

Ами понеже гледам че на педала пише Сленг , пък Пепи от Сленг пише тук под друг инк и за тва питам .. , то може това да е неговата педалиера , пък китарата да си е твоя , както ио да е надявам се никой не съм обидил :D

Ами правихме снимките у тях,за това :)

Отговорено

честито.аз гледах преди време във "фактор" една която изглеждаше точно по същия начин и беше черна.цената и май беше 190 или 200 лева.така ми казаха.някой може ли да ме светне по въпроса?

Отговорено

това е един силвъртон и не е от най-добрите нито на тон го докарва нито адаптерите са добри...бе само заради гъзарията да изглежда така не си струва