Willoy Публикувано Май 1, 2009 Публикувано Май 1, 2009 Здравейте!Както казах в само-представянето първо съм страшно щастлива че съм сред толкова много талантливи хора (bow) приятелят ми zeratul_x(китара) страшно много ми говори за този форум и сега най-после успях да се регистрирам и второ свиря на класическо пиано и то от доста време но сега смятаме да правим група и ми трябва синтезатор. всъщност разбира се не само за това наистина много искам да се понауча малко, значи имам Yamaha PSR GX76 и много ама мнооооого моля някой които разбира да ми помогне да се оправя, проблема е там че при доставката са ми изгубили упътването и сега съм като в мъгла нищичко не разбирам, освен как да го включа и много малко друго.Много моля ако има някои навит да обяснява да ми помогне защото желанието ми е на лице но просто ми е много сложно сама при положение че никога не съм се занимавала с подобно нещо ( да не говорим че за педали (ефекти) и про4ие не знам дори къде да ги включа и какъв кабел ми трябва за връзката с компютъра) И така аз много моля и искрено се надявам на някои да му се занимава с мен! Ето и скайпа ми то го пише на профила но все пак ето ilna_ tehova пиша го защото интернета ми е слаб и не винаги мога да влизам във форума докато със скайп е малко по лесно Благодаря предварително! Цитирай
BASHMAISTORA Отговорено Май 2, 2009 Отговорено Май 2, 2009 Привет, потребителското описание на английски можеш да свалиш от тук http://bg.diplodocs.com/jim/YAMAHA/PSR-GX76-_E а относно това кое как се свързва се загледай внимателно и ще установиш че нямаш кой знае какви възможности- имаш 1-захранване-трудно ще го объркаш 2- изход за слушалки или към уредба някаква 3-вход за състейн педал(ако разполагаш с такъв) 4- миди ин/оут (букса петица) за връзка с друг синт, комп или саунд модул.... поздрави от мен и успех Цитирай
Recommended Posts