onyx Публикувано Май 1, 2009 Публикувано Май 1, 2009 Здравейте пичове, днес стана 1 фал...купих си чисто нов AKG Perception 400 и М-Аudio Delta 1010LT, и като се прибрах ги оставих на леглото, обаче малкото ми братовчедче ги събори на пода и направо изтръпнах. Микрофона и саунд картата не бяха вадени от опаковките си, но се притеснявам дали неможе нещо да им е станало от падането. Паднаха от около 80см височина върху теракота. Как мога да разбера и да знам дали да се панирам или да се успокоя? Мерси предварително! Цитирай
tutti Отговорено Май 1, 2009 Отговорено Май 1, 2009 Здравейте пичове,днес стана 1 фал...купих си чисто нов AKG Perception 400 и М-Аudio Delta 1010LT, и като се прибрах ги оставих на леглото, обаче малкото ми братовчедче ги събори на пода и направо изтръпнах. Микрофона и саунд картата не бяха вадени от опаковките си, но се притеснявам дали неможе нещо да им е станало от падането. Паднаха от около 80см височина върху теракота. Как мога да разбера и да знам дали да се панирам или да се успокоя? Мерси предварително! сори за спама,но откъде взе AKG-to и на каква цена,че и аз си търся? Цитирай
Бицев Отговорено Май 1, 2009 Отговорено Май 1, 2009 Няма друг начин да разбереш (и да се успокоиш) освен да ги пробваш! За картата хич не се бой, особено в опаковката си е непокътната. Микрофонът е много деликатно устройство, с фини частици напасвани и балансирани с прецизна точност - не обича грубостите. Но и тях ги правят в наше време по-устойчиви и здрави. (Абе, някой да ми напомни - Precision 400 не беше ли класически модел от едно време? Ако още се прави, сигурно е някакво модернизирано копие..) Имаш големи шансове да му няма нищо (забележимо), пък и легло не е чак такава височина (80 см е маса, в твоя случай е по-скоро около 50 см?..). Опаковката също абсорбира част от сътресението. Включвай и пробвай! Ако на слух го намираш добре, не търси хора с апаратури да ти снемат характеристиките (и да има отклонения от каталожните, не е ясно от какво са). Мислиш ли, че по дългия път от фабриката през няколко склада и разни видове транспорт докато стигне в твоите ръце, всички хамали са го носили като сурово яйце? Ако микрофоните бяха толкова чак уязвими, производители като АКГ щяха да са се разорили от рекламации. Стискам ти палци Цитирай
Recommended Posts