soulcatcher Отговорено Февруари 11, 2007 Отговорено Февруари 11, 2007 Лелеееее, човече!!! Чинелите къртят мивки, лепят плочки, ядат винкали и серат стружки!!! Моите поздравления. От къде си ги купувал и какви пари ти излезнаха? Цитирай
Jorkata Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 Aaaaаа, Коко, мноо яко бе!Браво! Честито, със здраве да ги разглобиш от свирене!!!!! Последния път ги немаше теа чинелки Цитирай
drummer_93 Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 OH MY FUCKIN' GOD!!!Страшен сет си направил,пич!Евала!Страхотия направо!Сега остава само да си вземеш и един фус Zildjian и ще си официален ендроузър Браво! Цитирай
Katsko Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 endorser = [in'do:sэ] = ин'доорсъ Цитирай
Dez Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 (Редактирано) аз най накрая успях да направя едни мизерни снимки Редактирано Февруари 15, 2007 от Dez Цитирай
drummer_93 Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 Браво пич,ама нали се сещаш какво говорихме онзи път-сложи си зърнестата кожа на барабанчето Готини снимки.Малко са тъмнички,ама !!! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 Супер са....само си купуваш две еднакви палки и си идеален Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 OH MY FUCKIN' GOD!!!Страшен сет си направил,пич!Евала!Страхотия направо!Сега остава само да си вземеш и един фус Zildjian и ще си официален ендроузър Браво! Мислех и за фус напоследък...но просто това Alchemy е страшно и изобщо не ми се сменя Цитирай
Katsko Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 смени го бе, аз веднага ше го лапна:) Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 Неща....снощи свирих с един Sabian Hand Hammered....ми Alchemy-то повече си ме кефи Цитирай
Spaz Отговорено Февруари 15, 2007 Отговорено Февруари 15, 2007 Браво пич,ама нали се сещаш какво говорихме онзи път-сложи си зърнестата кожа на барабанчето Готини снимки.Малко са тъмнички,ама !!! Зърнеста? хуу иначе пича със сета след няколко месеца ше започне да страда от проблеми в кардана Цитирай
GroOveR Отговорено Февруари 16, 2007 Отговорено Февруари 16, 2007 OH MY FUCKIN' GOD!!!Страшен сет си направил,пич!Евала!Страхотия направо!Сега остава само да си вземеш и един фус Zildjian и ще си официален ендроузър Браво! Мислех и за фус напоследък...но просто това Alchemy е страшно и изобщо не ми се сменя Точно така.....и аз свиря със същите фус-чинели,мн са добри.....ама имам и един краш.....там малко са се поиздънили Цитирай
tupoto kopele Отговорено Февруари 16, 2007 Отговорено Февруари 16, 2007 Счупих два такива краша (и един продадох )преди да мина на Zildjian Цитирай
Recommended Posts