The Crow Публикувано Октомври 20, 2005 Публикувано Октомври 20, 2005 Айде по предложение на Тъпото Копеле правя тая тема ,защото и мен ме изкефи идейката да имаме такава тема само за снимките на барабаните ни .И аз на всички барабани дето съм видял много им се кефя Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 аз гледам, че никой никакви снимки не качва от бая време а във форума има още доста Освен да взем да пробвам да ги събера тука....пък някой ако се сърди... карай Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 Барабаните на Yamahadrums Ебати кви са големи Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 Тези са на Drums_Master Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 А това са на Access старите барабанки Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 А ей това тука YtseJam не знам що е пропуснал да го качи в темата...ама е БРУТАЛНО Цитирай
AccesS Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 А това са на Access старите барабанки дам. върнаха се спомени.. добри времена бяха, мога да се похваля с един от най-добре скалъпеният комплект Амати , за такива си свучаха супер в синхрон даже с тенекиените чинели,имах и карданче ,което и до днес си стои мирно, само дето барабанките вече са разделени и са собственост на няколко човека, единственият жив спомен е кардана сонор и едно чинелче пайст 602 Цитирай
yamahadrums Отговорено Октомври 29, 2005 Отговорено Октомври 29, 2005 Барабаните на Yamahadrums Ебати кви са големи Проба, проба, шшшест, ссседем... Цитирай
Recommended Posts