inqubus Публикувано Април 27, 2009 Публикувано Април 27, 2009 http://www.4shared.com/file/102044641/3905...w_Untitled.html Ако случайно на някой му хареса - мерси! Иначе да, скапан е саундът и нямам претенции, че разбирам Метъл да има Цитирай
zwero Отговорено Април 28, 2009 Отговорено Април 28, 2009 На мен случайно ми хареса. Стъргалката е добра, а и качеството си ме кефи. Цитирай
black_waltz Отговорено Април 28, 2009 Отговорено Април 28, 2009 На мен лично и персонално много ми хареса. Слушам го за 5-6 път днес. Забележки нямам и не бих могъл да имам Изнамирай некъв добър вокал и издавай, тва си е като от магазина. Цитирай
Такинса Отговорено Април 28, 2009 Отговорено Април 28, 2009 На мен не случайно ми хареса . Рижия като вкара вокалите ще мажее . Пак много яко Цитирай
BlackCorsair Отговорено Април 28, 2009 Отговорено Април 28, 2009 (Редактирано) Мнооого е ХУБАВО ! супер даже ! P.S. чух Бандата Overdawn в Myspace - мноого яко! Поздравления! Редактирано Април 28, 2009 от BlackCorsair Цитирай
LOE Отговорено Юли 8, 2009 Отговорено Юли 8, 2009 И на мен ми хареса, в това парче "милодията" дори не ме дразни, не е от ония комерсиалните То... не че и те са лоши, просто толкова много групи ги ползват, че в един момент дори и приятните неща се превръщат в клише. Но това е по-индивидуално определено, звука няма да го коментирам, защото си личи, че е правено колкото да се улови идеята, но ако има нещо, което не ми хареса, това беше неравномерността на 16-тините, които почват в 20-тата секунда :П Цитирай
inqubus Отговорено Юли 8, 2009 Автор Отговорено Юли 8, 2009 Тъй, тъй...упражнения му е майката Ама к'во да очакваш от левичар Не обърнах китарата навремето като се учех, та още терсене с пикинга Цитирай
Slipaway Отговорено Юли 8, 2009 Отговорено Юли 8, 2009 Мелодичните части имат доста AILD звучене ;D Харесва ми много!) Цитирай
ultramega Отговорено Юли 8, 2009 Отговорено Юли 8, 2009 (Редактирано) Кефи много! И е разнообразно и с вкус барнато. За звука каза да си траем , ама на мен много тихи ми се струват барабаните Редактирано Юли 8, 2009 от ultramega Цитирай
Recommended Posts