DYLGIQ Публикувано Април 26, 2009 Публикувано Април 26, 2009 Е тука едно опитче за седемдесетарски пинизи с ниска настройка на прима виста http://www.4shared.com/file/101845519/2de8.../R2_online.html Цитирай
bulby Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 Еее, мега яко! Не бих го определил като баш стоунър - звука е по-скоро модерен траш/дет и е твърде динамично и не-"напушено" , но мен лично доста ме кефи и на места малко напомня Corrosion of Conformity. Много здрави рифове, евала! Цитирай
Stone Free Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 кеф! стоунър с леко озверял барабанист Цитирай
Icarus Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 Абе не знам стоунър ли е или не, ама е ебаси яката жица!!! Цитирай
rock3r Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 Яко е ! и хубаво Звучи , може са направи на цяло парче (тоест в вокали) иначе си е якО Цитирай
fLiSk Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 Тъкмо бях тръгнал да се къпя... Чух това и отцепих 1 час на китарата. Е бива ли така Як саунд, яко свирене ! Цитирай
DYLGIQ Отговорено Април 26, 2009 Автор Отговорено Април 26, 2009 Мда, и аз щях да се къпя, ама чак сега влизам в банята. Разконспириран съм - пуша само тютюн, друго не ми понася - кофти организъм ? Не съм много навътре в тоя стил, да ме прощават феновете - представях си нещо такова. Разбеснелият се барабанист подлежи на озаптяване, както и солцата - на фризура. Интересно rock3r кви вокали ще сложи, щото и аз имам нещо наум Цитирай
aitapeapea Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 Ae всичко много хубаво. Само си мисля, че е време да счупиш най-накрая калъпа по който си структурираш песните. Имам предвид примерно не е нужно всичко да започва с китари и да свършва със сола ( поне според мен ) Пък и дай да направим нещо с пеене най-накрая. Знам че го умееш, а знам и че нямаш време. А и като се присетиш, прати ми банката за тонпорта с която си правил ритъм китарките. Цитирай
kvelikov Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 Готин риф, супер звук...евала! Един съвет: оправи напасването на китарите с ритъма - имаш поне 10 места, където се разминават... Успехи! Цитирай
DYLGIQ Отговорено Април 27, 2009 Автор Отговорено Април 27, 2009 Уф, как ме мързи да свиря дубли. Ама може и да се наложи. Скоро парчока може да има ЖИВИ барабанки и вокали - да видим дали ще се заформи форумния джемец с едни колеги тука... Цитирай
Recommended Posts