ludmata Публикувано Април 24, 2009 Публикувано Април 24, 2009 Здраво колеги, Затрил съм някъде записите от гореспомената школа (ха дано да е само една ), а пък ми трябват малко. Някой ако ги има може ли да ми ги прати Цитирай
istinata Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 ако не ти е спешно началото на май ще ходя на консултация и ще ми ги даде и на мене ми трябват Цитирай
ludmata Отговорено Април 24, 2009 Автор Отговорено Април 24, 2009 Не ми е спешно, но знам, че ги имам някъде на харда и не мога да ги открия... Цитирай
bojo Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 Ако имаш предвид 33 Етюда (защото той има още няколко школи със дискове) аз я имам мога да ги rip-на и да ти пратя през skype . Имам и още две пак на Мони Венков — 10 джаз стандарта със изписани сола(пак със диск) и 13 вариянта на Take the A train със акомпанимент и сола (също със диск) Цитирай
ludmata Отговорено Април 26, 2009 Автор Отговорено Април 26, 2009 (Редактирано) 33 eтюда е школата, ще ти бъда много благодарен ако ги рипнеш Има ли начин да ми дадеш и другите школи, да ги сканираш или да се видим ако си от София да ги копирам Редактирано Април 26, 2009 от ludmata Цитирай
JOKICH Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 раздавайте се после и насам,ако не е проблемация,че нещо не ги намирам и аз.Благодарско предварително!Скайп: jo_bojer Цитирай
Caruso Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 и АЗ съм заинтересован мога да предложа чуждестранен материал skype maugly_extreme Цитирай
Александър Стратев Отговорено Април 28, 2009 Отговорено Април 28, 2009 А тези неща от къде мога да си ги купя на хартия? По Славейков дали ще ги има? Че би ми било интересно да ги прелистя и да понауча нещо ново Цитирай
Vlad Отговорено Април 29, 2009 Отговорено Април 29, 2009 Не на "Славейков", а в специализираната нотна книжарница в сградата на Съюза на композиторите, намираща се до Народния театър. Радвам се, че все пак някой попита дали може да си купи тези ноти... Останалото е пиратство, нали знаете! Склонен съм да го разбера, ако става дума за ненамираема литература, но не и за ноти, които се намират на пазара и са на достъпна цена! Влад 1 Цитирай
ludmata Отговорено Април 29, 2009 Автор Отговорено Април 29, 2009 (Редактирано) Радвам се, че някой сподели, че може да си ги купим отнякъде Може ли точен адрес само? Редактирано Април 29, 2009 от ludmata Цитирай
Stanketo Отговорено Април 29, 2009 Отговорено Април 29, 2009 Аз я имам школата в мен и съм в софия ,ама я нямам сканирана... Има ли такава тема, че не съм се разтършувал много с ноти за бас,ама яки неща... Цитирай
Vlad Отговорено Май 2, 2009 Отговорено Май 2, 2009 Вчера минах през нотната книжарница - има школата, за която говорите! Мисля, че вече дадох указание за местоположението, но явно не е съвсем ясно , затова: Заставаш с лице към главния вход на Народния театър и тръгваш по алеята от дясната му страна. Нотната книжарница е на около 30 метра в отсрещната на театъра сграда. Успех! Влад Цитирай
Caruso Отговорено Май 2, 2009 Отговорено Май 2, 2009 Има ли диск към школата Колко пари да приготвим Цитирай
bassa Отговорено Юли 8, 2009 Отговорено Юли 8, 2009 радвам се , че има и хора които мислят все пак и за това ! Браво щото аз съм ученик на проф.Венков и знам какъв виртуозен музикант е той! Ако не за друго то поне от уважение би трябвало да си купуваме неговите трудове. Цитирай
ludmata Отговорено Юли 9, 2009 Автор Отговорено Юли 9, 2009 Ще ме прощаваш, но неговият труд е сериозно оскъпен! Как може за ксерокопирно копие, подвързано със спирала и пвц подвързиика със копирен диск (даже без надписи какъв е) да искаш 25 лева! Еми отидох с доброто желание да си го купя, но... сори, не е сериозно това е продукт на себестойност 5 лева, остават 20 лева за интелектуалния труд. За справка една художествена книга на доста по-известен автор, доказан класик със твърда корица и със обем над 700 страници струва 25 лева. Цитирай
Recommended Posts