Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здраво колеги,

Затрил съм някъде записите от гореспомената школа (ха дано да е само една :thumbs_up: ), а пък ми трябват малко. Някой ако ги има може ли да ми ги прати :Piano:

Отговорено

Ако имаш предвид 33 Етюда (защото той има още няколко школи със дискове) аз я имам мога да ги rip-на и да ти пратя през skype . Имам и още две пак на Мони Венков — 10 джаз стандарта със изписани сола(пак със диск) и 13 вариянта на Take the A train със акомпанимент и сола (също със диск)

Отговорено (Редактирано)

33 eтюда е школата, ще ти бъда много благодарен ако ги рипнеш :thumbs_up:

Има ли начин да ми дадеш и другите школи, да ги сканираш или да се видим ако си от София да ги копирам :D

Редактирано от ludmata
Отговорено

раздавайте се после и насам,ако не е проблемация,че нещо не ги намирам и аз.Благодарско предварително!Скайп: jo_bojer

Отговорено

А тези неща от къде мога да си ги купя на хартия?

По Славейков дали ще ги има? Че би ми било интересно да ги прелистя и да понауча нещо ново :greenangel:

Отговорено

Не на "Славейков", а в специализираната нотна книжарница в сградата на Съюза на композиторите, намираща се до Народния театър. Радвам се, че все пак някой попита дали може да си купи тези ноти... Останалото е пиратство, нали знаете! Склонен съм да го разбера, ако става дума за ненамираема литература, но не и за ноти, които се намират на пазара и са на достъпна цена!

Влад

Отговорено (Редактирано)

Радвам се, че някой сподели, че може да си ги купим отнякъде :godbless: Може ли точен адрес само?

Редактирано от ludmata
Отговорено

Аз я имам школата в мен и съм в софия :godbless: ,ама я нямам сканирана... Има ли такава тема, че не съм се разтършувал много с ноти за бас,ама яки неща...

Отговорено

Вчера минах през нотната книжарница - има школата, за която говорите!

Мисля, че вече дадох указание за местоположението, но явно не е съвсем ясно , затова:

Заставаш с лице към главния вход на Народния театър и тръгваш по алеята от дясната му страна. Нотната книжарница е на около 30 метра в отсрещната на театъра сграда.

Успех!

Влад

• 2 months later...
Отговорено

радвам се , че има и хора които мислят все пак и за това ! Браво щото аз съм ученик на проф.Венков и знам какъв виртуозен музикант е той! Ако не за друго то поне от уважение би трябвало да си купуваме неговите трудове.

Отговорено

Ще ме прощаваш, но неговият труд е сериозно оскъпен! Как може за ксерокопирно копие, подвързано със спирала и пвц подвързиика със копирен диск (даже без надписи какъв е) да искаш 25 лева! Еми отидох с доброто желание да си го купя, но... сори, не е сериозно това е продукт на себестойност 5 лева, остават 20 лева за интелектуалния труд. За справка една художествена книга на доста по-известен автор, доказан класик със твърда корица и със обем над 700 страници струва 25 лева.