ivp Публикувано Април 24, 2009 Публикувано Април 24, 2009 (Редактирано) Късо клипче в стил въпрос/отговор - Gary Moore in conversation Великият си е велик - за пореден път се убедих, че дори и от няколко кратки минути, можеш да чуеш/видиш/научиш адски много Редактирано Април 24, 2009 от ivp Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 (Редактирано) Благодаря много, това се оказа, че всъщност не съм го гледал. Един от идолите ми, откак го видях на живо, не съм същият вече, ха-ха-ха! пп Част от това, дето го свири, ми звучи като от кавъра му на John Mayall And The Bluesbreakers - Have You Heard. Поправете ме, ако греша. Чува се на 6:15 ? Редактирано Април 24, 2009 от Vasil Pavlov Цитирай
ivp Отговорено Април 25, 2009 Автор Отговорено Април 25, 2009 Част от това, дето го свири, ми звучи като от кавъра му на John Mayall And The Bluesbreakers - Have You Heard. Поправете ме, ако греша. Чува се на 6:15 ? Правилно го чуваш Ето го тук в свирепа версия Цитирай
Recommended Posts