Jordan_J Публикувано Октомври 18, 2005 Публикувано Октомври 18, 2005 Малко и пеене от мен http://visiondann.com/love_ketron.mp3 Цитирай
Steve_Vai Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 Не знам на кого е кавъра, но гласът ти напомня за James LaBrie. С какъв микрофон си го записвал? Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 ЕЕЕ, браво за туй пеене!!! Много добре! Що не му сложиш малко deesser и компресийка Определено си му трябват! Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 18, 2005 Автор Отговорено Октомври 18, 2005 Мерси много за думите, мом4ета! То не е нищо претенциозно, а и не е то4но моя стил на пеене. Едва се удържам да не се изтърва и да запея както по принцип го правя. Малко се правя на балада Микрофона е CAD VMS Tube, директно забит в Кетрон HDD рекордер (без никакви междинни корекции, де-ессинг и от сорта, само малко върб от Кетрона, никакви други динамики няма). Фюрера е прав за де-ессинга, има нужда, но аз пък исках да видя мик-а как се държи в различните 4естотни ленти, затова и оставих откъса непокътнат. (записах то4но като полу4их мик-а, и толкова мноооого му се радвах и исках да го пробвам ... и така записах набързо, даже си спомням, че много ме болеше гърлото тогава, ама нямаше спиране, трябваше да се пробва новата стока ... ) Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 А намира ли ти се само вокалния трак? Да чуеме как звучи тоз мик и тн Интересно ми е Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 18, 2005 Автор Отговорено Октомври 18, 2005 А намира ли ти се само вокалния трак? Да чуеме как звучи тоз мик и тн Интересно ми е За съжаление - не. Кетрона с който записвах не е мултитрак, а директно смесва върху диска и е невъзможно да отделиш траковете :wall: Но четох, че тоя мик бил най-вече за мъжки вокали и ел. китари (кънтри, блус и т.н.). Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 Без думи ............. има какво да дадеш на хората като музикант ......... може ли да пробваме някоя моя пеничка да изпееш някой път , или поне едно куплетче ...) Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 (Редактирано) абе все не ще и не ще да се отваря тва бре а, тръгна, ами бравос и да почерпиш за мик-а Редактирано Октомври 18, 2005 от peshoy2k Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 18, 2005 Автор Отговорено Октомври 18, 2005 Без думи ............. има какво да дадеш на хората като музикант ......... може ли да пробваме някоя моя пеничка да изпееш някой път , или поне едно куплетче ...) Винаги когато каже6! С удоволствие! Само се обади! :hello: :hello: Между другото сега го слу6ам малко на говорителите на компа и установих, 4е резултата е много по-добър ако се слу6а на слу6алки. Тогава доста пове4е детайли изпъкват и е по-интересно. Цитирай
Recommended Posts