Jordan_J Публикувано Октомври 17, 2005 Share Публикувано Октомври 17, 2005 Нещо свежо (разбирай би4кия ), което записах преди малко. Китарите са записани директно в Кетрон HDD рикордър. " R E S T L E S S " Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Октомври 18, 2005 Share Отговорено Октомври 18, 2005 Здрав Рок , есктра ми дойде ... Звука също ми хареса , китарите с какво са записвани? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Октомври 18, 2005 Автор Share Отговорено Октомври 18, 2005 Мерси, пи4! Радвам се! На няколко пъти си опитлах пръстите не6то, ама само един тейк бе6е За по-достоверно Ина4е това е: МУЗИКМАН Дж.П. ---> ТУБМАН 2 ---> директно набу4ен в КЕТРОН хард-диск рекордер Ни6то претенциозно като звук и сетъп. Много бързо и лесно става ... За сметка на звука разбира се ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeathZone Отговорено Октомври 18, 2005 Share Отговорено Октомври 18, 2005 (Редактирано) Мерси, пи4! Радвам се! На няколко пъти си опитлах пръстите не6то, ама само един тейк бе6е За по-достоверно Ина4е това е ТУБМАН 2 директно набу4ен в КЕТРОН хард-диск рекордер. Ни6то претенциозно като звук и сетъп. Много бързо и лесно става ... За сметка на звука разбира се ... На мен много ми хареса и свиренето и звука .... суров , но много реален ....... истински ..... просто всичко се чува много добре .... спор няма .. много рокаджийски ..... )))) е поне на моите слушалки разбира се ... щото за сега смао на тях слушам Редактирано Октомври 18, 2005 от DeathZone Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts