Jump to content
Българският форум за музиканти

Dunlop Crybaby

Recommended Posts

Публикувано

Така, избрах си две Crybaby-та - EW-95V (тук) и 535Q(тук)

EW-95V е двоен ефект - wah-wah и volume pedal, докато 535Q се води педала с най-много настройки на звука (не знам дали може да се ползва и като волюм всъщност).

Въпросът е следния - кой от двата педала да си купя - EW-95, понеже е едновременно volume и wah, или 535, понеже има най-много настройки.

Цените им са почти едни и същи, с разлика от 20-на долара.

Лично предпочитам да си купя EW-то, защото не ми се купува отделен volume педал (липса на средства :unsure:)и не съм чак толкова претенциозен по отношение на звука, но пък и 535-тицата никак не е за изхвърляне :D

Моля, дайте мнения и съвети. :hello:

Ако някой е ползвал и двата педала, може ли да каже какви са предимствата и недостатъците им?

• Отговори 40
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

аз имам 535 модела и е много готин, има 6 модела уа ( от ниско към високо), корекция на дълбочината на ефекта и волюм бууст. супер е . по-добрия избор според мен. повече опции има.

Отговорено
аз имам 535 модела и е много готин, има 6 модела уа ( от ниско към високо), корекция на дълбочината на ефекта и волюм бууст. супер е . по-добрия избор според мен. повече опции има.

И аз съм на това мнение.Волюм в уауа е гадно.Винаги поглъща малко от състейна.

Отговорено

Да, и аз преди имах 535Q и си е супер наистина! Ако си го вземе6, няма да съжалява6. Модела 535 не може да бъде ползван и като волум педал. Ти си прецени ве4е кое да вземе6, но мен ако пита6 по принцип ползването на волум педал зависи от останалата периферия с която работи6, и по принцип е по-добре да го избягва6 (по много обективни при4ини). Така, 4е според мен е по-добре да вземе6 535 модела.

Отговорено

Напълно подкрепям !!!!!

The CRYBABY 535Q also offers six new guitar wah ranges, a variable boost from 0 to +16 dB and a hard wire on/off switch -няма какво да кажа повече, а и щом бат Сатриани си е сложил мутрата там.... :unsure:

Това е истинския уа!!!!

Отговорено
Напълно подкрепям !!!!!

The CRYBABY 535Q also offers six new guitar wah ranges, a variable boost from 0 to +16 dB and a hard wire on/off switch -няма какво да кажа повече, а и щом бат Сатриани си е сложил мутрата там.... :)

Това е истинския уа!!!!

той използва WHAMY,доколкото знам http://sklep.all4m.com/images/whamy.jpg, не му знам цената но ако си намериш такова си вземи него,едва ли 535 има повече настройки,а мисля и че whamy-то можеш да го използваш и като волюм педал

Отговорено
Напълно подкрепям !!!!!

The CRYBABY 535Q also offers six new guitar wah ranges, a variable boost from 0 to +16 dB and a hard wire on/off switch -няма какво да кажа повече, а и щом бат Сатриани си е сложил мутрата там.... :happy:

Това е истинския уа!!!!

той използва WHAMY,доколкото знам http://sklep.all4m.com/images/whamy.jpg, не му знам цената но ако си намериш такова си вземи него,едва ли 535 има повече настройки,а мисля и че whamy-то можеш да го използваш и като волюм педал

Моля,моля,не бъркайте уами бара с уауа педал :)

Двете неща нямат нищо общо и умито не е октавер,за който не знае.

Отговорено (Редактирано)
Напълно подкрепям !!!!!

The CRYBABY 535Q also offers six new guitar wah ranges, a variable boost from 0 to +16 dB and a hard wire on/off switch -няма какво да кажа повече, а и щом бат Сатриани си е сложил мутрата там.... :happy:

Това е истинския уа!!!!

Заканил съм се да си взема едно такова червеникаво животинче, ма не знам за кво ще го ползвам - все ще му намеря някаква употреба :happy:

Редактирано от niki123bg
Отговорено
Напълно подкрепям !!!!!

Това е истинския уа!!!!

Пичът имаше предвид Whammy педал,тези на Диджитек :happy: Черни Драконе,взимай 535Q,далеч по-добър е според мене от другия и от което и да е друго Дънлопско уа,с изключение на рак модела.

Владо