Vlado_Abroad Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 Едва ли казвам нещо ново но тия са от най-силните като изход адаптери. Ти нали каза че търсиш по-мек звук? Мисля че са острички 11,12 и т.н. Аз имам SH-13 и е смъртоносно остър. Номерът на модела няма нищо общо с остротата на звука и изходната мощност! Владо Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 17, 2005 Автор Отговорено Октомври 17, 2005 Едва ли казвам нещо ново но тия са от най-силните като изход адаптери. Ти нали каза че търсиш по-мек звук? Мисля че са острички 11,12 и т.н. Аз имам SH-13 и е смъртоносно остър. Seymour Duncan SH-11 special special търся по саунда дето слушам на един китарист е убиец! нещо като фихед вах има малко в пик резонанса Цитирай
bobalan Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 Едва ли казвам нещо ново но тия са от най-силните като изход адаптери. Ти нали каза че търсиш по-мек звук? Мисля че са острички 11,12 и т.н. Аз имам SH-13 и е смъртоносно остър. Номерът на модела няма нищо общо с остротата на звука и изходната мощност! Владо явно е моя грешката, извинявам се. Имах някакви смътни такива спомени от каталога, ама съжалявам ако съм подвел някой Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 xxxx ги внасят тук еми имат ли Seymour Duncan SH-11 special special? И кач пара? Немам си представа. Ама след като следят форума толкова изкъсо би трябвало вече да са ти звъннали по телефона и да са ти казали цените във левове, евро и долари и да са ти направили една закуска Не, всъщност да поразпитам ли? Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 17, 2005 Автор Отговорено Октомври 17, 2005 Не, всъщност да поразпитам ли? да Може да продам 1то си Димарзио си за да зема СмР дънкананче Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 За звука на Линч,определено покупката на SH-12 ще те докара близко.Колкото до Заза,там е по-скоро изцяло в ръцете-различните му китари са с различни адаптери-виждам ДиМарзио,Дънкан,Бардън,Фендерски,Г&Л-ски и т.н.Но и за двамата определено звука е в ръцетеи апаратурата(до някяква степен),както за тебе,мене и безброй други.И липсата на звук също Владо Много си прав, Владо. Съгласен съм с теб. Мисля, че една от основните особености на свиренето на Линч, която обособява/завършва тона му в крайна сметка е невероятно солидния хват, и още - много "ТЕЖКА" дясна ръка. Тоз изнасилва китарата направо Аз адски харесвам неговия тон също, даже отдавна с Паскалеро се каним на ESP Serpent Скоро и това ще стане Цитирай
Rud Отговорено Октомври 23, 2005 Отговорено Октомври 23, 2005 Да ти кажа сега,има на едно място няколко SD,аз съм взимал от там,но са втора ръка,не знам колко са останали и какви има,но мога да питам Цитирай
Recommended Posts