Ignos Публикувано Април 20, 2009 Публикувано Април 20, 2009 Та тая сутрин, както класическата китарта беше подпряна на бюрото, взе та падна по "лице" на пода... За щастие нищо и няма само дето нът-а ми се счупи. Откъсна и се гнездото на 6та струна, а и на първата почти се е разцепило... Искам да питам питам, нали може да се оправи, от къде да си взема нов и с какво/как да го залепя? Моля, кажете и как да махна стария нът. Благодаря, предварително! Цитирай
Fender_str Отговорено Април 20, 2009 Отговорено Април 20, 2009 За класическа китара съм виждал на много места из Варна поне Цитирай
badValue Отговорено Април 20, 2009 Отговорено Април 20, 2009 нътове в софия съм виждал в 2та магазина на русалка(почти 1 до друг са) с/у музАкадемия Цитирай
Ignos Отговорено Април 20, 2009 Автор Отговорено Април 20, 2009 Ами аз съм от Монтана и евентуално от София или някъде другаде из околността ако има кажете моля. Но моля дайте малко информация как да сваля стария нът и с какво да лепя новия? П.П. billy, напротив пазя си и двете китари просто все още нямам нито втори калъф, нито стойка и съм принуден така да държа класическата, а не, че не искам или ми е безразлично... Цитирай
Ignos Отговорено Април 21, 2009 Автор Отговорено Април 21, 2009 Някой въобще сменял ли е магаренце на китарта си? Кажете как става ако знаете, защото ми липсва таз' кухарка... Цитирай
Yves Отговорено Април 21, 2009 Отговорено Април 21, 2009 Ако няма винтове специално за целта просто лепиш с лепило за дърво...Ц200, Ц350, има едно на "Леко" което използвам и е сравнително здраво. Сигурно става и с най-обикновен каноконлит Цитирай
Басурендер Отговорено Април 21, 2009 Отговорено Април 21, 2009 (Редактирано) Сигурно става и с най-обикновен каноконлит Не. Не става. Виж аз как си реших проблема..ТАКА Редактирано Април 21, 2009 от Басурендер Цитирай
badValue Отговорено Април 21, 2009 Отговорено Април 21, 2009 послдно какво ти се счипи ???? нът(nut) е нулевотоПрагче.... на някой от мойте китари не е залепено.... струните го държат достатъчно добре. иначе няма да му попречи да му сложиш някакво лепило .... обаче ако става дума за магаре(bridge) там работата е по-"дебела"--- <басундер> изглежда се е справил доста добре. най-лесно ще е да "качиш" някоя снимка... Цитирай
Ignos Отговорено Април 21, 2009 Автор Отговорено Април 21, 2009 Мдаа, явно съм объркал неприятно понятията, извинявам се! Става въпрос за нъта (нулевото прагче). Тази вечер ще махна или поне ще разхлабя струните и ще вадия дали оригиналното е било залепено. Иначе тъкмо мислех да питам дали може само от струните да се държи, но badValue ме изпревари с отговора. Цитирай
Ignos Отговорено Април 21, 2009 Автор Отговорено Април 21, 2009 Мдаа, явно съм объркал неприятно понятията, извинявам се! Става въпрос за нъта (нулевото прагче). Тази вечер ще махна или поне ще разхлабя струните и ще вадия дали оригиналното е било залепено. Иначе тъкмо мислех да питам дали може само от струните да се държи, но badValue ме изпревари с отговора. Цитирай
vlex Отговорено Април 21, 2009 Отговорено Април 21, 2009 Абе не оставяй само на стурните! Капни му капка-две канаконолит. Поздрави, Влад Цитирай
Recommended Posts