Slav Публикувано Април 16, 2009 Share Публикувано Април 16, 2009 Такам ... с един мой приятел китарист решихме да си излеем чувствата в едно парче ... Нарекохме го Train Of Sorrow. Малко повечко инфо: Дясна ритъм китара - аз Лява ритъм китара - Явор (така се казва този мой приятел) Двугласите и четиригласа ги свирим и 2-мата, всеки свири различен глас. (Става въпрос за основната мелодия, която се повтаря честичко) Акустична китара - Явор Клавир - аз (всички партии) 1-во соло към 2-рата минута - аз оттам нататък соло китарата я свири той Бас - Broomstick Bassist (нямаме басист) Барабани - EZ Drummer (нямаме барабанист) --- Това ми е първия наистина сериозен запис, моля не ме яжте много за миксирането. Знам, че е ужасно, още съм начинаещ в тия работи. Приемам всякакви критики и съвети. Ето го и самото парче. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Април 16, 2009 Share Отговорено Април 16, 2009 Като за първи запис е екстра бе Метъли! Не ми хареса звука на ел. китарите - с един микрофон и амп ще е съвсем друга хавата. На акустичните има някво кофти ехо, или нещо такова, а към 4:30 или някъде там влиза някакъв клавир, дето избива рибата със нивото на звука. Другото е, че може да помислите евентуално да съкратите парчето - фен съм на дългите песни, но мисля, че ще е по-ударно ако е с минута-две по-малко. Толкоз по критиката, надявам се да е била градивна - парцалът е як, давайте все така! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Април 16, 2009 Автор Share Отговорено Април 16, 2009 Мерси колега Да, и на мен ми направи впечатление тоя силния клавир, ще го понамаля малко. Иначе за дължината на парчето и аз се бях замислял дали не е прекалено дълго, ама нямаше какво да направим, заковахме точно на 8 минути. А относно саунда на китарите - да, спор няма, че с микрофон и амп ще стане по-добре, въпросът е, че нямаме такива екстри все още. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Април 16, 2009 Share Отговорено Април 16, 2009 Аз пък мисля че с микрофон и амп ще ви е още по трудно, особено ако не са качествени и ви е за първи път . Като е първи запис , защо не направихте нещо по непретенциозно. Това тука е замислено твърде грандиозно, а е изпълнено несъвършено, което предполага много критика, но ти преупреждаваш да щадим. Ми ок.Бива горе долу. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Април 17, 2009 Автор Share Отговорено Април 17, 2009 Не не, спокойно, приемам всякакви съвети и критики, стига да не са злобни. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SKYFACE Отговорено Април 17, 2009 Share Отговорено Април 17, 2009 На мен ми хареса Продължавайте в същия дух и ще стават все по-яки нещата Имате идеи и най - важното , правили сте го с кеф и мерак и си личи . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vanboy Отговорено Април 17, 2009 Share Отговорено Април 17, 2009 (Редактирано) Що,бе..не звучи зле..дори звучи доста пространствено..стерео-картината е добра а звученето на китарите с тия ревърби и делеи ми напомнят на "Бостън"-една от любимите ми групи Иначе за идеята-вложили сте няколко мотива в този инструментал-звучи музикантско,но като че ли те самите са разкъсани-няма един облик-с 2 думи-няколко елемента събрани в едно,но несъобразени така,че да те грабне.Когато музикант се вслуша в елементите,ще намери интерес за всеки поотделно,но ако инструментала го чуе обикновенно ухо,не би му направило такова впечатление-това исках да кажа.Айде-това от мен-продължавайте да творите-заслужава си! Редактирано Април 17, 2009 от vanboy Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Април 17, 2009 Share Отговорено Април 17, 2009 Харесва ми на мене доста, ако е за първи път бива, но ритъма на барабаните според мене, ако му измислите един отворен фус (open hihat) ... ще е малко по-добре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zwero Отговорено Април 17, 2009 Share Отговорено Април 17, 2009 Парчето е добро. Много ми допадна как звучи акустичната китара, може ли малко подробности каква е и как е записвано. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yellow nEuphoria Отговорено Април 17, 2009 Share Отговорено Април 17, 2009 ^с пиезо, компресор и малко хал Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Април 17, 2009 Share Отговорено Април 17, 2009 Чудесна композиция! Rock on! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Април 17, 2009 Автор Share Отговорено Април 17, 2009 Благодаря на всички за мненията. Класическата китара е Hohner с пиезо адаптер и трябва да питам Явор какво е използвал, мисля, че си беше пуснал само ривърб от процесора, но не съм много сигурен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rock3r Отговорено Април 23, 2009 Share Отговорено Април 23, 2009 qkoo zvu4i ! SO PRO !!! и се усеща емоция в инструментала може да направим нещо с теб в което да има и вокали ,може да ми пишеш на dimrock@abv.bg аз сам вокалист ! УСПЕХ ти желая ! до скоро Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts