I=====I Публикувано Октомври 16, 2005 Публикувано Октомври 16, 2005 Въпростът ми е към активно свирещите по клубове банди. Кажете какво предлагат като техника кубовете и какво си носите вие. Ясно е че барабани и микрофони няма никъде, но това е нормално така или иначе гарантирано нямаше да стават за нищо. П.П. Лично мен ме интересува как стоят нещата в "Три уши", ако някой е бил наскоро да сподели. Цитирай
bulby Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 Геш, микрофони със сигурност има в Шипката, а мисля, че може да се ползват техни барабани. Това по въпроса с техниката, а за "тахника"-та не съм добре информиран Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 хммм,някой пак се изказва прибързано май в О!Шипка си има ВСИЧКО което ти трябва за свирене,включително микрофони и не знам по кво заключи че "не стават",да има си и барабани под наем и то съвсем хубави,аз най-добре знам,вервай ми има поне още един в София в който със сигурност има 3 микрофона,ма явно не свириш в него,иначе щеше да знаеш,тъй че нема да ти разправям за там.а за 3 уши-тука във форума има немалко хора дет са свирили,те ще ти кажат,ето например тия пичове е те тука Цитирай
thedirt1 Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 Аз искам да питам дали някой знае клуб "Маската" с каква апаратура и въобще оборудване разполага? Предстои ми свирене там и искам да знам какво трябва да си носим! Предварително благодаря на всички които ще отговорят! Цитирай
SGEORGE Отговорено Октомври 25, 2005 Отговорено Октомври 25, 2005 Ами няма почти нищо като периферия-има само централно.2 бокса,4 топа,2или3 монитора,мисля 24 канален пулт.Инструменти,барабани,микрофони,кабели и тем подобни джаджи си носи групата. Цитирай
thedirt1 Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 Благодаря ти много SGEORGE! А дали има някакви монитори? А нещо като ривърб за микрофоните от пулта? Цитирай
SGEORGE Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 Ами има 2 монитора-един при барабаниста и един фронтален.А за процесор на пулта-не знам.Мисля че няма. Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 последно монитора беше един,а втория не работеше и аз седях върху него,шото немах столчепроцесор на пулта съм почти сигурен че няма,а топовете па не съм сигурен че са 4...ма тва не че е толкова важно депак си е силен джангъра. Цитирай
SGEORGE Отговорено Октомври 27, 2005 Отговорено Октомври 27, 2005 В момента и 2-та монитора работят(поне снощи беше така).А за топовете съм сигурен-по един в 4-та ъгъла на дансинга. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Октомври 29, 2005 Отговорено Октомври 29, 2005 последно монитора беше един,а втория не работеше и аз седях върху него,шото немах столчепроцесор на пулта съм почти сигурен че няма,а топовете па не съм сигурен че са 4...ма тва не че е толкова важно депак си е силен джангъра. Удобно ли беше на монитора(че да не нося и аз мойто столче :green: ) Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 29, 2005 Отговорено Октомври 29, 2005 учудващо удобени на точната височина,ма другарчетата остават без монитор Цитирай
Recommended Posts