somelove Публикувано Април 15, 2009 Публикувано Април 15, 2009 Здравейте ! От скоро имам синтезатор ходя на уроци, но бих искала да мога да се упражнявам още ако знаете някаде по лесни нотни текстове пишете Цитирай
miro2bg Отговорено Април 15, 2009 Отговорено Април 15, 2009 А някакъв квалифициран преподавател не участва ли в твоето обучение? Цитирай
somelove Отговорено Април 16, 2009 Автор Отговорено Април 16, 2009 да участва но не ми стига искам колкото се може повече да се упражнявам ! Това е единственото нещо което ме разтоварва Цитирай
ludio klavirist Отговорено Април 19, 2009 Отговорено Април 19, 2009 Мисля,че нещото,което отлично ще комбинира разтоварването и полезното е ваденето на мелодии по слух. Демек пускаш си някоя забавна песничка и се опитваш да изсвириш мелодийката ... Цитирай
somelove Отговорено Април 19, 2009 Автор Отговорено Април 19, 2009 мерси много , ще опитам веднага Цитирай
Recommended Posts