jFog Публикувано Октомври 15, 2005 Публикувано Октомври 15, 2005 Веднъж на няколко месеца ми се случват такива аранжименти На Джи мейла го качих в лейбъл jFog,поздрав за коравите уши наоколо наздраве метали!! Цитирай
fracture Отговорено Октомври 15, 2005 Отговорено Октомври 15, 2005 Няма значение на колко месеца ти идва вдъхновението, важното е, че се здрави идейки са ... ъъъъъ ... ъъъъъ ... ами такова ... таковата де ... може ли да се пробвам да му лепна едни баси Цитирай
jFog Отговорено Октомври 15, 2005 Автор Отговорено Октомври 15, 2005 всъшност секундите са 60 не са 100 объркал съм микса здраве да е...така е по добре , отровата в малки количества е лекарство Цитирай
fracture Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 Изпълнявам едно задължение, лепнах на парчето един фрактурен бас. Ама яко ми писна, в слушалките се чува едно, записаният трак - друго, при микса в CoolEdit-а трето, а в mp3 плеара (Sonique) - четвърто. Сигурно ще има и пето. Може да ви се стори че съм надул ниските - нищо подобно, от чейна - направо в компа, а при чейна - ниските даже са понамалени, надути са високите , за средите е приложен режекторен филтър ... аве споменах ви че в слушалките е едно, а като се запише - звука е съвсем друг. Микса е в gmail-а, казва се "jFog - Acojonante+fr_bass". Цитирай
stratocaster Отговорено Ноември 16, 2005 Отговорено Ноември 16, 2005 е много куфялка много нещо! а така Цитирай
jFog Отговорено Ноември 17, 2005 Автор Отговорено Ноември 17, 2005 скоро надявам се. Само да порасне до песен и шъ го уредим Цитирай
Recommended Posts