ultramega Публикувано Април 12, 2009 Публикувано Април 12, 2009 (Редактирано) Току що го записах. Отне ми цялата неделя с композирането,реденето и записването. За заук и микс изобщо не мога да кажа че са прекрасни, но всичко си дойде от само себе си, не съм го мислил много. Малко ми тънее(гасне) китарата на по високите позиции, хич я няма откъм състейн А на едно място се опитвам да изсвиря едни арпежи, за които предварително знам че не мога... Guitar song Редактирано Април 12, 2009 от ultramega Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 12, 2009 Отговорено Април 12, 2009 Приятно Между другото , това LesPaul-копието ли е или Yamaha-та? Странен , но приятен звук на китарата . Останалото си го знаеш Цитирай
Black Bird Отговорено Април 13, 2009 Отговорено Април 13, 2009 Много приятна музика! Супер тема и интересен звук! Браво! Цитирай
рахата Отговорено Април 13, 2009 Отговорено Април 13, 2009 Аферим,машала мурафет чорбаджи-ашкулсун! Цитирай
ultramega Отговорено Април 13, 2009 Автор Отговорено Април 13, 2009 Ехаа мерси Между другото , това LesPaul-копието ли е или Yamaha-та? нямаш верен отговор Китарта е Фендер Станд Страт. Цитирай
Бицев Отговорено Април 13, 2009 Отговорено Април 13, 2009 Много добър тон на китарата (в началото) и нелоша темичка, браво! Мотива (2 такта) го има при Сантана, но не е беля - после го развиваш другояче. Можеш да сложиш някой тънък намек в заглавието като отправка, както често се прави. Звукът във високия регистър наистина не е така убедителен, не е лошо да прегледаш китарата (цялата верига) и условията на запис. В увода общото въздействие много печели от специфични атаки, после в развитието има много легато и това въздействие на атаките се губи - помисли къде можеш да заостриш отделни ноти с дясна ръка. Отличен суров материал - чака те работа по него. (И всички чакаме следваща версия ) Цитирай
emo_tion1 Отговорено Април 13, 2009 Отговорено Април 13, 2009 Страшно кративна композиция Като. че ли трябва само още ревърб на китарката в темата Цитирай
ultramega Отговорено Април 13, 2009 Автор Отговорено Април 13, 2009 За оправяне има много разбира се Ще видя как могат да станат нещата с повече ривърб. Бицев , благодаря ти че си толкова констуктивен. За високия регистър самия аз си го знам проблема и донякъде се сещам за решението му- повече гейн, но пък искам крънч звучене по скоро. А и целия ми звук се базира на GuitarRig3. През истински кабинет не звучи като през симулации. Това за легатото, преди да кажеш не бях се замислял, вероятно имаш право. Би ли ми казал името на парчето на Сантана да чуя доколко съм попил нещо чуждо. Точно днес даже писах в една друга тема точно по тоя повод Цитирай
ultramega Отговорено Април 15, 2009 Автор Отговорено Април 15, 2009 Guitar song- нов микс Доста си поиграх със звука, кво ще кажете имало ли е полза? Цитирай
Recommended Posts