farscape Публикувано Април 11, 2009 Публикувано Април 11, 2009 Искам съвет за следният модел китара.... Schecter C7FR .... Знам. че ги чувате нещата па да попитам. Мерси предаварително.... Трябва ми за дет- хард кор музичка. Бас китарата ни е достта добра и сваля някъде до СИ.... Всмисъл ниски настройки и т.н. Сещате се.... Мерси предварително на всички.... http://www.zzounds.com/item--SCEC7FR Цитирай
vandenplas Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 според мен тази е по-добра http://www.thomann.de/gb/schecter_diamond_...iser_fr_bch.htm но ти си преценяваш сам де (: Цитирай
SomeoneElse Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 Hellraiser-a съм я сънувал, честно ви казвам! Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 нещо не ми се връзва Си настройката ,дебелите струни и флойда ,защо не вземеш без FR? Аз лично смятам че най-силните модели на шектър са класик серията C-1 ,C-7 с блокиран бридж.Тъй че моя съвет е класическия C7. Цитирай
Rock Forever Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 Заглавието на темата ме убива Ако не си преритал за флойд ,вземи с фиксиран бридж. Цитирай
billymilano Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 готина китара, ако знаеш как да си служиш с нея Цитирай
рахата Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 Налазвай-няма да съжаляваш.Хелрейзъра също си е оферта. Цитирай
ke3jackson Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 Тия китарки са бонбони - граби невъздържано! (Ама виж , някой по-горе спомена да се замислиш дали ти трябва флойд или да си караш на хард тейл - знаеш си ти най-добре какво искаш , предполагам си знаеш и плюсовете и минусите на всяко от "окачванията" ) Bottom line : Зимай и бегай ! Цитирай
black_waltz Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 A бе или аз съм тъп или някой нещо не е разбрал. Това е 7 струнна китара, по дефалт си е настроена в Си, аджеба седмата струна е тоя тон, та сигурно хората са го измислили щом са и сложили флойд. Щом човека си е харесал китара ръчка значи сигурно му трябва(било то за гъзария ). Иначе и аз от скоро съм потребител на Шектър, мога да кажа че няма да сбъркаш, яко си държат на качеството, изработката е безупречна. Цитирай
Recommended Posts