DeathZone Отговорено Октомври 14, 2005 Автор Отговорено Октомври 14, 2005 (Редактирано) Страшно е парчето! както винаги къртиш е не е кой знае какво , ама е от сърце и душа .. благодаря за хубавите думи дългокос, от рано, брао опасен е , има какво да учи още , но за възраста си се справя ))) Редактирано Октомври 14, 2005 от DeathZone Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Октомври 14, 2005 Отговорено Октомври 14, 2005 ето линка , за съжаление е достъпен само в БГ The Voice of Innocence надявам се да ви хареса ...... и както винаги ще чакам Гео да удари едни истински басове и да звукне още по добре ))))) опппс в бързината обърках името на темата ..... парчето естествено се казва The Voice of Innocence еми аз съм в бг ма не мога да го дръпна Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 14, 2005 Автор Отговорено Октомври 14, 2005 (Редактирано) ето от този линк няма да има проблеми и за чужбина дориTHE VOICE OF INNOCENCE A скоро ще постна версията , в която баса е на ГЕО ..... с него звучи доста по живо и отворено Редактирано Октомври 14, 2005 от DeathZone Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Октомври 14, 2005 Отговорено Октомври 14, 2005 ето от този линк няма да има проблеми и за чужбина дориTHE VOICE OF INNOCENCE A скоро ще постна версията , в която баса е на ГЕО ..... с него звучи доста по живо и отворено да --успях да го дръпна--ама братле--не съм чел постовете до тук--ама ще кажа само че---това е достоино за зборна компилация с парчета на сатриани и ингви--брао братле супер еее .. Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 15, 2005 Автор Отговорено Октомври 15, 2005 ето от този линк няма да има проблеми и за чужбина дориTHE VOICE OF INNOCENCE A скоро ще постна версията , в която баса е на ГЕО ..... с него звучи доста по живо и отворено да --успях да го дръпна--ама братле--не съм чел постовете до тук--ама ще кажа само че---това е достоино за зборна компилация с парчета на сатриани и ингви--брао братле супер еее .. Радвам се че ти е харесало и ти благодаря за мнението!!! Цитирай
Asmodei Отговорено Октомври 15, 2005 Отговорено Октомври 15, 2005 Парчето е невероятно!!! Ти си супер пич продължавай в същия дух Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 15, 2005 Автор Отговорено Октомври 15, 2005 Парчето е невероятно!!! Ти си супер пич продължавай в същия дух ... Насрах се от кеф след тези думи ))))))) ще продължавам , как иначе , като прочета подобен коментар имам сили 1000 години само да свиря ..... благодаря за подкрепата още веднъж )))) Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 15, 2005 Автор Отговорено Октомври 15, 2005 Особенно съм щастлив че Гео записа бас партията на инструментала. Можете да го чуете тук The Voice Of Innocence Дето свири Гео нема лабаво ))) ... много съм горд че се нави да запишеш баса .... Цитирай
Delyan Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 Много кефи!!! ... и синът талантлив Цитирай
DeathZone Отговорено Октомври 16, 2005 Автор Отговорено Октомври 16, 2005 Много кефи!!!... и синът талантлив :violin: :guitar: :hello: :hello: :hello: Цитирай
Recommended Posts