Amphibia Публикувано Април 9, 2009 Публикувано Април 9, 2009 мислех как мога да изсвиря изгрева на слънцето ... ИЗГРЕВ може и да ви хареса Цитирай
fusion Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 Интересен обект на писане, но от музикална гледна точка, лично за моя вкус ще използвам един толкова академичен термин, че и академиците не го използват А именно - "раздвижена". Има нужда от раздвижване. Цитирай
Amphibia Отговорено Април 10, 2009 Автор Отговорено Април 10, 2009 ... и на мене ми минаха същите мисли ама вече му бях сложил Титела (изгрев) и се наложи малко принудително да го държа в една линия. пробвах и да ги размърдам хармониите ама не ми мязаше вече на изгрев... пък и сигурно ако някой го слуша без да му знае името, няма и да се сети че става въпрос за изгрев. а ма на мен поне ми светна малко а сега още повече ;-) Цитирай
Steppenwolf Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 Харесах идеята, предвид пристрастността ми към ембиънт музиката. Прекалената раздвиженост според мен би убила атмосферността, но зависи и какъв интервал от време се "разказва". В едно мое парче, което пуснах преди време тук, също описвам изрев, но е електронно, по-минималистично и дълго. Все пак ако решиш, би могъл да го чуеш. Цитирай
Amphibia Отговорено Април 13, 2009 Автор Отговорено Април 13, 2009 Все пак ако решиш, би могъл да го чуеш. ... пусни да чуем Цитирай
Amphibia Отговорено Април 13, 2009 Автор Отговорено Април 13, 2009 да, влияе положително и подсказва че става въпрос за нещо което е свързано със изгрев. дори може да се разтълкува като светлинно отражение на слънцето, когато се гледа земята от орбита. осебенно ако се чуе без вълните и природните ефекти, а само синтито (роланд ли е?) Цитирай
Steppenwolf Отговорено Април 14, 2009 Отговорено Април 14, 2009 синтито (роланд ли е?) Софтуерни синтезатори са. Ако става дума за този в началото и който държи бас линията в парчето, той е FM7 на Native Instruments. Щрайхът, който влиза по-нататък, е от legacy колекцията на KORG. Цитирай
Recommended Posts