MR_STENCH Публикувано Април 5, 2009 Публикувано Април 5, 2009 Леко забавено... доста опростено, но... съм негрАмотен Scars Of The Crucifix Цитирай
yakiya Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 Егати съвпадението.Вчера вечерта направих бърз прочит на доста техни парчета в Ю-тюб-а. Евала за изпълнението. Цитирай
MR_STENCH Отговорено Април 6, 2009 Автор Отговорено Април 6, 2009 Благодаря ! Побутнах малко микса. Ще се радвам да "чуя" кой ви звучи по-добре. Ето го и вторият вариант: http://www.4shared.com/file/96998529/8fefa...ter_Final1.html Цитирай
Necrophagist Отговорено Април 6, 2009 Отговорено Април 6, 2009 доста по-забавено от оригинала Тази песен наистина е доста трудна или поне мен ме затрудни малко повече Скоро и аз ще запиша една песен за феновете Цитирай
MR_STENCH Отговорено Април 6, 2009 Автор Отговорено Април 6, 2009 ^ Наложи се . В бързите пасажи темпото в оригиналът е около 210... шестнайсетини в това темпо определено не са лъжица за всяка уста За моята също и може би никога няма да бъдат . Затова предпочетох да я "сваля" на 195... не че пак не записвах по 20 пъти всичко докато успея да го закърпя но по-добре по-бавно и по-чисто от колкото да го замажа съвсем . Важното е... да има тресня ! Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Април 6, 2009 Отговорено Април 6, 2009 Добре звучи, но единия ти чинел е по-силен, а соло барабана може малко по-силен и го компресирай, тоест ако взимаш семплите от някой дръм програма, ако има няколко микрофона за соло барабана, както е при супериор 2, си ги настройвам според парчето и компресорчето Иначе при тебе може да се поиграе още... Цитирай
shemmett Отговорено Април 7, 2009 Отговорено Април 7, 2009 (Редактирано) А,бре, у, бре, то много харно Хвала на такЪви кавъри, ше спечелят на Deicide още един фен (Кой каза, че няма да ми хареса!!!!?!!! ) Редактирано Април 7, 2009 от shemmett Цитирай
Recommended Posts