Slide Публикувано Април 3, 2009 Публикувано Април 3, 2009 (Редактирано) Здравейте! Да се разпиша и аз в тоя раздел. Знам, че тая песен е някакъв хит сред кавърите, но тъй като ми е една от 'ал тайм фейвърит' реших и аз да пробвам. http://www.esnips.com/doc/a5e7b5e0-b21e-49...c17/i-surrender Има разминавания на едно две места от наслагването, ама.. ще ми простите. Солата не са едно към едно, щото не съм си играл да ги уча, а още преди време ги бях вадил по слух и квото си спомням... Ако Ви липсва чувство в свиренето, вината е на съквартирантите. Влизаха по сто пъти, докато записвах. ЕДИТ: ХАХА, написал съм Reinow. Как да е... Поздрави! Редактирано Април 3, 2009 от Slide Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 Супер е, дръмса ма кефи много... Браво ! Цитирай
Slide Отговорено Април 3, 2009 Автор Отговорено Април 3, 2009 (Редактирано) Мерси! Само да поясня, че не съм правил аз бекинг трака. Дърпах го, но наистина много добри са барабаните. ПП: Гледах да не бича целия микс много силно, че да пращи чак и да пърди, за тва може да ви стори малко тих. Редактирано Април 3, 2009 от Slide Цитирай
Slide Отговорено Април 4, 2009 Автор Отговорено Април 4, 2009 Липсата на всякаква критика е крайно обезкуражително. Цитирай
ultramega Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 ^ E ти си се усетил- разминаваш се на места. Добре звучи, и на мен ми харесва Много ми харесва и звука на китарите, особено на солото в края с по малко драйв. и имайки предвид че по трудничко се солира с такъв звук, мисля че си се справил. Цитирай
Slide Отговорено Април 4, 2009 Автор Отговорено Април 4, 2009 ^ Мерси. Всички китари са с Amplitube 2. Цитирай
Recommended Posts