Jump to content
Българският форум за музиканти

Fender Squire Showmaster Hss N


Lizzard

Recommended Posts

Ами аз лично използвам Squier Showmaster HSS с 24 прага и флойд роуз тремоло с двойно заключване почти от година и съм много доволен. Много добра китарка наистина. Не съм имал главоболия с разстройването и с тремолото. Мисля, че е по-добре да додадеш някой лев и да си вземеш такава, отколкото HSS N. Стейджмастър също ми е минавал през ръцете и според мен също не е зле като за първа китара. Така че, пич, няма какво да се чудиш, взимай някой от двата модела и.... :guitar: :band1::band1:

Редактирано от Denis_S
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 6 years later...

Аз съм със squier showmaster HSS също , китарата няма никакви кахъри , само не и харесвам , че ключовете са надолу и ,че главата е малко голяма , мисля че можеш да коментираш цената на тази която ти си избрал до 260-270 лева зависи разбира се и колко е запазена, става дума за запазена китара. Аз моята ако я обявя за продан бих я пуснал за 320 лева с , а е много по добре да си със флойд от колкото с тремоло!Макар ,че в началото ти няма да използваш въобще нито тремоло нито флойда . Каквото и да избереш гледай да не е с EMG aдаптери.И когато зимаш китара повикай някои които разбира да я пробва! По добре събери някой лев отгоре и избери др китара ;)

Редактирано от BiGBaDWOLF
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каквото и да избереш гледай да не е с EMG aдаптери.

 

И що така реши? :greenball:И главата е голяма, щото е фендерска ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Защото на EMG-тата на чисто им прегаря леко звука ,де да знам , според мене не са хубави.

Бе не знам кво им прегаря ама питай David Gilmour що свири с EMG's... и половината китаристи де що знам :) Всеки си има предпочитания, но да кажеш това просто е нелепо ;) Говорите за китари в ценовия диапазон до 300 лв. и няма как тази китара да е с някой висок клас адаптери... Нека поне дървото и изработката да е по- на ниво!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко не съм съгласен за EMG's ама по темата, като за начинаещ е прилична китара, ( аз ) мисля, че е по добре да си вземеш някоя много по хубава китара тука от форума, можеш да изчакаш и да видиш, за които няма да съжаляваш никога, имай предвид, че дай Боже продължиш за напред да свириш, не можеш да караш се с тоя Скуаяр, защото когато го пипнеш за първи път теб няма да ти направи голямо впечатление, но след половин/една година когато напреднеш, и се събираш с други момчета/момичета и пипнеш някой по хубав и качествен инструмент, ще започнеш да се дразниш на дефектите на твоят Шоумастар... :)

Поздрави

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Трябва да се пробва ... според мен, можеш да намериш нещо по-готино от тази китара .. просто се разтърси и пробвай ...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм със същия Squier Shoumaster HSS, Floyd rose и преди около 5 - 6 години си го купих за 450 лв (тогава по толкова вървяха). Тази китара и за такава цена (300лв), като нова ти е идеална като за начинаещ. Не ти трябва да пръскаш повече пари докато наистина не се научиш да свириш, а след това.....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.