Denis_S Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 (Редактирано) Ами аз лично използвам Squier Showmaster HSS с 24 прага и флойд роуз тремоло с двойно заключване почти от година и съм много доволен. Много добра китарка наистина. Не съм имал главоболия с разстройването и с тремолото. Мисля, че е по-добре да додадеш някой лев и да си вземеш такава, отколкото HSS N. Стейджмастър също ми е минавал през ръцете и според мен също не е зле като за първа китара. Така че, пич, няма какво да се чудиш, взимай някой от двата модела и.... :guitar: Редактирано Октомври 11, 2005 от Denis_S Цитирай
BiGBaDWOLF Отговорено Октомври 30, 2011 Отговорено Октомври 30, 2011 (Редактирано) Аз съм със squier showmaster HSS също , китарата няма никакви кахъри , само не и харесвам , че ключовете са надолу и ,че главата е малко голяма , мисля че можеш да коментираш цената на тази която ти си избрал до 260-270 лева зависи разбира се и колко е запазена, става дума за запазена китара. Аз моята ако я обявя за продан бих я пуснал за 320 лева с , а е много по добре да си със флойд от колкото с тремоло!Макар ,че в началото ти няма да използваш въобще нито тремоло нито флойда . Каквото и да избереш гледай да не е с EMG aдаптери.И когато зимаш китара повикай някои които разбира да я пробва! По добре събери някой лев отгоре и избери др китара Редактирано Октомври 30, 2011 от BiGBaDWOLF Цитирай
dickens Отговорено Октомври 30, 2011 Отговорено Октомври 30, 2011 Каквото и да избереш гледай да не е с EMG aдаптери. И що така реши? И главата е голяма, щото е фендерска Цитирай
BiGBaDWOLF Отговорено Октомври 30, 2011 Отговорено Октомври 30, 2011 Защото на EMG-тата на чисто им прегаря леко звука ,де да знам , според мене не са хубави. Цитирай
BiGBaDWOLF Отговорено Октомври 30, 2011 Отговорено Октомври 30, 2011 А пък особенно евтините китари с ЕМG ...... Цитирай
rockmaniak Отговорено Октомври 30, 2011 Отговорено Октомври 30, 2011 А пък ти събуди змея с тая тема от 2005 година Цитирай
BiGBaDWOLF Отговорено Октомври 30, 2011 Отговорено Октомври 30, 2011 хахахахахаха съжелявам не бях обърнал внимание! Цитирай
dickens Отговорено Октомври 31, 2011 Отговорено Октомври 31, 2011 Защото на EMG-тата на чисто им прегаря леко звука ,де да знам , според мене не са хубави. Бе не знам кво им прегаря ама питай David Gilmour що свири с EMG's... и половината китаристи де що знам Всеки си има предпочитания, но да кажеш това просто е нелепо Говорите за китари в ценовия диапазон до 300 лв. и няма как тази китара да е с някой висок клас адаптери... Нека поне дървото и изработката да е по- на ниво! Цитирай
FoolofRemorse Отговорено Ноември 7, 2011 Отговорено Ноември 7, 2011 Малко не съм съгласен за EMG's ама по темата, като за начинаещ е прилична китара, ( аз ) мисля, че е по добре да си вземеш някоя много по хубава китара тука от форума, можеш да изчакаш и да видиш, за които няма да съжаляваш никога, имай предвид, че дай Боже продължиш за напред да свириш, не можеш да караш се с тоя Скуаяр, защото когато го пипнеш за първи път теб няма да ти направи голямо впечатление, но след половин/една година когато напреднеш, и се събираш с други момчета/момичета и пипнеш някой по хубав и качествен инструмент, ще започнеш да се дразниш на дефектите на твоят Шоумастар... Поздрави Цитирай
Thrashed Отговорено Ноември 7, 2011 Отговорено Ноември 7, 2011 Трябва да се пробва ... според мен, можеш да намериш нещо по-готино от тази китара .. просто се разтърси и пробвай ... Цитирай
H.R. Отговорено Ноември 8, 2011 Отговорено Ноември 8, 2011 Аз съм със същия Squier Shoumaster HSS, Floyd rose и преди около 5 - 6 години си го купих за 450 лв (тогава по толкова вървяха). Тази китара и за такава цена (300лв), като нова ти е идеална като за начинаещ. Не ти трябва да пръскаш повече пари докато наистина не се научиш да свириш, а след това..... Цитирай
Icarus Отговорено Ноември 8, 2011 Отговорено Ноември 8, 2011 Подозирам, че за 6-те години, откакто е пусната темата, се е понаучил вече човекът. 2 Цитирай
n1k0 Отговорено Ноември 8, 2011 Отговорено Ноември 8, 2011 а аз се притеснявах, че понякога не забелязвам датите... 1 Цитирай
Recommended Posts