Lizzard Публикувано Октомври 10, 2005 Публикувано Октомври 10, 2005 Какво ви е мнението за тази китара ? Струва ли си парите (300 лв.), имайте предвид че ще ми е първата електричка и не претендирам за нещо много добро. Цитирай
st0rmblastt Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 Ами просто така не може да се каже. Зависи какво очакваш и какво искаш...и какво ше сфириш... Цитирай
Kelly Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 (Редактирано) като гледам е същия модел като моята и мисля,че е много по-добра от някой Squier Strat примерно (и като модел и като качество)!Много е изискана като линия и форма! И добър звук вади ! Взимай я!!! :read: Редактирано Октомври 10, 2005 от Jolene Цитирай
Lizzard Отговорено Октомври 10, 2005 Автор Отговорено Октомври 10, 2005 Искам да се науча да свиря ....а иначе мисля да свиря метъл Не очаквам кой знае какво досега съм свирил на кухарка и нямам претенции. Цитирай
Kelly Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 значи ти си съвсем начинаещ! аз бих те посъветвала на първо време да си вземеш някоя кухарка (може и на старо) ,докато се учиш, и ако се научиш да свириш добре ,тогава да си вземеш електрическа! Цитирай
st0rmblastt Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 значи ти си съвсем начинаещ!аз бих те посъветвала на първо време да си вземеш някоя кухарка (може и на старо) ,докато се учиш, и ако се научиш да свириш добре ,тогава да си вземеш електрическа! Или поне да ти загрубеят пръстите...Джими Пейдж(Лед Цепелин) е казал, че който може да сфири класическа китара, няма проблем да продължи с каквото и да е...Някой пък казват, че тряа направо на електричека, бил се убивал таланта блаблабла...Земи си кухарка първо според мене и запиши уроци и след тфа солфеж...Е няма да имаш проблем никъф после... Цитирай
Lizzard Отговорено Октомври 10, 2005 Автор Отговорено Октомври 10, 2005 Свиря на кухарка от 6 месеца, пръстите ми отдавна загрубяха Цитирай
Kelly Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 Свиря на кухарка от 6 месеца, пръстите ми отдавна загрубяха Ааа,така кажи,щото от предното ти мнение не се разбра това! Ами значи взимай го Шоумастърчето :guitar: Цитирай
st0rmblastt Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 (Редактирано) Свиря на кухарка от 6 месеца, пръстите ми отдавна загрубяха Казах по-горе кфо мисла...Уроци...и след тфа събери още пари и си земи нещо по-добро... Редактирано Октомври 10, 2005 от st0rmblastt Цитирай
7thString Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 Мисля, че почна да се изражда темичката май, а? Човека пита дали си струва да се вземе тази китара и евентуално дали има ПО-ДОБРИ алтернативи в тая ценова граница, а не кой е най-"правилния" начин да се научи да свири Цитирай
st0rmblastt Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 (Редактирано) Начи изчакай да питам един приятел дали още продава Squier Stagemaster (24 прагчета, флойд роуз тремоло, двойно заключване; 2 хъмбъкъра и 1 сингъл...) Адаптерите са сменени с по-добри(ше го питам какви), предполагам, че горе долу към 300-400 ше и иска. По-добра е от шоумастъра определино... Направо ше продължим на ЛС, ако се заинтересуваш... Редактирано Октомври 11, 2005 от st0rmblastt Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 (Редактирано) Какво ви е мнението за тази китара ? Струва ли си парите (300 лв.), имайте предвид че ще ми е първата електричка и не претендирам за нещо много добро. дуде, събери още малко парици и може да намериш свястна китара тия шоумастери са ташак, дори и за начинаещ ще имаш безброй главоболия с разстройване, с интонация.....с тремолото..... поне тия които се продават в наща мила татковина Редактирано Октомври 11, 2005 от stratocaster Цитирай
st0rmblastt Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 Какво ви е мнението за тази китара ? Струва ли си парите (300 лв.), имайте предвид че ще ми е първата електричка и не претендирам за нещо много добро. дуде, събери още малко парици и може да намериш свястна китара тия шоумастери са ташак, дори и за начинаещ ще имаш безброй главоболия с разстройване, с интонация.....с тремолото..... поне тия които се продават в наща мила татковина Има го и тоя момент...За първа китара си зимаш нещо кофти, ма не ти пука шот е първа и после си гризеш топките... Цитирай
chris_barnes Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 300 лв струва нова???ако е толко зимай без да се замисляш..аз като купувах моята 1ва..която също беше SQUIER...(така се пише!!) струваше 400 и нещо..от евтините китари те са най яки...ако имаш към 500 мой да се насочиш към Jackson Цитирай
rummy2002 Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 имам страхотна ARIA-японска оригинална,пълно копие на STRAT,черна с бяла платка,много запазена,оставил съм я при Пепи Славов в ДЖАЗ магазин,иди да я видиш и ще се разберем за цена.Говоря ти за истински инструмент ,не за китайски и тайвански боклук Цитирай
Recommended Posts