fire_garden Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Сори, че звука е от камерата, но пък така е по автентично. В момента обработвам записа и не съм готов още! Цитирай
fire_garden Отговорено Март 6, 2010 Автор Отговорено Март 6, 2010 (Редактирано) Темата е малко стара, но ме мързеше да се занимавам с материала доста време. Ето същото парче малко по-качествено смесено и с по-високо качество на картината, че това което съм постнал преди е смразяващо некачествено - може да се възползвате от 720p HD А ТУК е отходния "канал" на NIE Band в YouTube, където има всички парчета от въпросното участие (в същност не са всички, защото забравих да натисна РЕК от начало - старост нерадост). Приятно гледане и слушане, за който е приятно разбира се Айде Редактирано Март 6, 2010 от fire_garden Цитирай
oldman Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 ..супер е , много ми хареса !!! Много хляб има във Вас,момчета,продължавайте все така Цитирай
ultramega Отговорено Март 6, 2010 Отговорено Март 6, 2010 (Редактирано) Браво , добри изпълнения ПП. Какъв е телекастъра?.. , готино звучи Редактирано Март 6, 2010 от ultramega Цитирай
fire_garden Отговорено Март 7, 2010 Автор Отговорено Март 7, 2010 Благодарско за похвалите! Хляб не знам колко има в нас, но поне си правим кефа, а кеф като има душата не остава без хляб Телекастера е къстъм - не е серийна машина. Тялото е махагоново, а адаптерите са Кент Армстронг. Интересна китара е ... поне аз и се кефя много! Цитирай
Mephistofel Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 НИЕ си ви знаем ВАС много добре, ама все пак да си кажа пак! Браво, пичове, много яко!!! Поздрави на цялата банда, Антонио Цитирай
Smokejack Отговорено Март 8, 2010 Отговорено Март 8, 2010 Браво пичове,много е яко!!! Фен съм Цитирай
Recommended Posts